Μαξίμου: Οι δηλώσεις Καμμένου βάζουν οριστικά τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης

Μαξίμου: Οι δηλώσεις Καμμένου βάζουν οριστικά τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

«Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου βάζουν οριστικά τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης διάφορων καλοθελητών του παλιού πολιτικού συστήματος», τονίζουν πηγές της κυβέρνησης, με αφορμή την ομιλία του υπουργού Άμυνας στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.

«Όσο και αν κάποιοι δε θέλουν, θα είναι αυτή η κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την επιτροπεία», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος με δηλώσεις του εξέφρασε τη στήριξη του κόμματός του στην κυβέρνηση.

«Όσον αφορά στο θέμα της κυβέρνησης και της συμμετοχής μας σε αυτήν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάναμε μία έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και αυτή την έντιμη συμφωνία θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, μέχρι το πέρας της λαϊκής εντολής, το πέρας της τετραετίας» τόνισε ενώ απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια αποχώρησης του κόμματός του από την κυβέρνηση.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια