Ο συμπρωταγωνιστής της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει τον κωδικό που χρησιμοποιούσαν για να μιλούν για τον Χάρι

Ο συμπρωταγωνιστής της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει τον κωδικό που χρησιμοποιούσαν για να μιλούν για τον Χάρι Facebook Twitter
0

Ο 54χρονος Wendell Pierce ήταν για περίπου 7 χρόνια ο τηλεοπτικός μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ στη δημοφιλή σειρά "Suits". Επίσης, ήταν από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή για το ειδύλλιο της πρωταγωνίστριας με τον πρίγκιπα Χάρι και για τη ραγδαία εξέλιξη στη σχέση των δύο ερωτευμένων. 

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες οι δυο τους είχαν κωδικό για συνεννοούνται και να μιλούν γι' αυτό που συνέβαινε στη ζωή της Μαρκλ, ωστόσο με τρόπο τέτοιο που κανείς δεν θα υποψιαζόταν πού αναφέρονται και κανείς δεν θα μπορούσε να διαρρεύσει το παραμικρό στα Μέσα. 

«Πάντα συζητούσαμε για εκείνον σε... κωδική γλώσσα», αποκάλυψε αστειευόμενος ο Pierce κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, λέγοντας ότι αυτός ο κωδικός είχε να κάνει κυρίως με τη λέξη «Λονδίνο». «Τι κάνεις; Πάω στο Λονδίνο, έρχομαι από το Λονδίνο, το Λονδίνο με περιμένει, τέτοια πράγματα», εξήγησε ο ηθοποιός, όπου φυσικά η λέξη αντιστοιχούσε σε πρόσωπο και όχι στη βρετανική πρωτεύουσα. 

Ο ίδιος αποκάλυψε τις ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές που η Μαρκλ και το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς έζησαν, όταν εκείνη και επισήμως πλέον έπρεπε να αποχωρήσει, κάνοντας, όμως, μαζί τους, τα τελευταία γυρίσματα. Ακόμη πιο συγκινητικό ήταν το γύρισμα με την τελευταία δική τους σκηνή, της "κόρης", δηλαδή, με τον τηλεοπτικό της πατέρα. 

«Είχαμε μείνει μόνο εκείνη και εγώ στο πλατό και της είπα "Ξέρω ότι ζωή σου πρόκειται να αλλάξει από εδώ και πέρα, αλλά να θυμάσαι πάντα, ό,τι κι αν γίνει ότι ο ψεύτικος μπαμπάς σου σ' αγαπάει πολύ"», είπε ο ηθοποιός. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ