Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας θα φέρει την πρόταση για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας στη Βουλή

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας θα φέρει την πρόταση για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας στη Βουλή Facebook Twitter
SOOC
1

Την δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα να φέρει στη Βουλή την πρόταση του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, μετέφερε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο ίδιος είπε ότι, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι δύο άνδρες εντόπισαν «αρκετές αντιθέσεις και διαφωνίες». 

«Πρέπει σήμερα να πάρουμε γενναίες αποφάσεις, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, διαμηνύοντας πως, πέρα από την σύγκρουση με την κυβέρνηση, το κόμμα του θα συνεχίσει να προσπαθεί για μία «εθνική συνεννόηση». 

Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις πρόσφατες εξελίξεις, ο κ Θεοδωράκης τόνισε ότι και το Κίνημα Αλλαγής, όπως και το Ποτάμι πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε έχει «άλλη άποψη» για τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Αισθανόμαστε την πατριωτική ευθύνη να διαχωρίζουμε τα πράγματα. 'Αλλα είναι τα εσωτερικά ζητήματα και άλλα τα μεγάλα πατριωτικά ζητήματα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθεί ο νόμος που δεν εφαρμόζεται.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε την ανάγκη για απομάκρυνση των «μαφιόζων» από τον χώρο του ποδοσφαίρου, διευκρινίζοντας πως αναφέρεται σε όσους που δημιουργούν συνθήκες «τριτοκοσμικής χώρας στο ποδόσφαιρο».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η πρόταση είχε κατατεθεί από το 2016 και δεν έχει έρθει ακόμη για συζήτηση στην Βουλή. Έγινε δε προγραμματισμένα η συνάντηση για το συγκεκρινένο θέμα, αλλά ο ΠΘ ήρθε απροετοίμαστος και κατά τον Θεοδωράκη, δήλωσε ότι ΘΑ την φέρει στην Βουλή, αλλά δεν δηλώθηκε συγκεκριμμένη ημερομηνία. Μη βιάζεστε κύριοι, έχετε καιρό. Απολαύστε το καφεδάκι σας, ο ελληνικός λαός κερνάει.