Ο λόγος που το διαμέρισμα της Μόνικα στα Φιλαράκια φτιάχτηκε και παρέμεινε για πάντα μοβ

Ο λόγος που το διαμέρισμα της Μόνικα στα Φιλαράκια φτιάχτηκε και παρέμεινε για πάντα μοβ Facebook Twitter
0

Ο Τζον Σάφνερ, σχεδιαστής παραγωγής της σειράς «Τα Φιλαράκια» εξήγησε το λόγο που το διαμέρισμα της Μόνικα Γκέλερ ήταν βαμμένο με μια τόσο έντονη και σχετικά ασυνήθιστη για τοίχους, απόχρωση του μοβ. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με το κόνσεπτ πίσω από το σχεδιασμό των σκηνικών της διάσημης σειράς, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να παλέψει πολύ για να πείσει την παραγωγή να βάψουν μοβ τους τοίχους.

«Δεν άρεσε σε κανέναν, μέχρι που έβαψα μοβ έναν τοίχο στη μακέτα που είχα κάνει», λέει ο Σάφνερ, που έχει επιμεληθεί μεταξύ άλλων τα σκηνικά στις σειρές «Two and a Half Men» και «The Big Bang Theory», έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία Emmy Awards για τις δουλειές του. 

«Όταν παρουσιάζαμε Τα Φιλαράκια, τους έδειξα μια λευκή μακέτα. Οι παραγωγοί την κοίταξε και είπε, "και με το χρώμα τι θα κάνουμε;" και είπα, "νομίζω πως πρέπει να βάψουμε το σκηνικό μοβ". Όλοι ήταν σκεπτικοί, μέχρι που έβαψα έναν τοίχο στη μακέτα. Το δέχθηκαν και βασικά μετά αυτοί οι έντονοι τοίχοι έγιναν το σήμα κατατεθέν ολόκληρης της σειράς», λέει ο Σάφνερ.

«Το χρώμα είναι πολύ σημαντικό όταν θες να καθιερώσεις την ταυτότητα μιας σειράς. Όταν αλλάζεις κανάλι και πέφτεις πάνω στα Φιλαράκια, βλέπεις το μοβ, και μένεις συντονισμένος», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως το μοβ ήταν τελικά το χρώμα που έκανε τη σειρά να ξεχωρίζει από την υπόλοιπες. 

Ο λόγος που το διαμέρισμα της Μόνικα στα Φιλαράκια φτιάχτηκε και παρέμεινε για πάντα μοβ Facebook Twitter

Επίσης αναφέρθηκε στην μυστηριώδη κλειστή πόρτα που βρισκόταν από την αρχή της σειράς μέσα στο διαμέρισμα της Μόνικα και έφτασε να ανοίξει για πρώτη φορά στην όγδοη σεζόν, αποκαλύπτοντας το «μεγάλο μυστικό της».

«Μια από τις ευθύνες της δουλειάς μου είναι να βλέπω στο μέλλον. Βάλαμε μια πόρτα στο διάδρομο και δεν ξέραμε πού ακριβώς οδηγούσε. Θυμάμαι τους είπα, "Γιατί δεν περιμένουμε να δούμε πού θα μας βγάλει η ιστορία;», είπε ο Σάφνερ. 

Δείτε το βίντεο:

 
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM