Ζάκυνθος

Ζάκυνθος Facebook Twitter
0

Τα σχέδια για διακοπές στα καταγάλανα νερά του Ειρηνικού ναυάγησαν τελευταία στιγμή; Κανένα πρόβλημα, όσο υπάρχει το Ιόνιο και δη η Ιθάκη με το εντυπωσιακότατο Ναυάγιο και όχι μόνο!

Γνωστή και ως Τζάντε ή Φιόρο του Λεβάντε η Ζάκυνθος και η καλή φήμη της κάνουν εδώ και χρόνια το γύρο του κόσμου ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από άλλους διάσημους προορισμούς.

Ζάκυνθος Facebook Twitter

Τίποτα λιγότερο δε θα άξιζε σε ένα νησί που τα έχει όλα. Καταγάλανα νερά, έντονη βλάστηση, αμμώδεις παραλίες, υπόγειες σπηλιές, το ξακουστό ναυάγιο, το θαύμα της φύσης που λέγεται Caretta-Caretta, έντονη νυχτερινή ζωή, την καλή αύρα των ντόπιων και άφθονη θετική ενέργεια.

Αν δεν μπορείς να φανταστείς κάτι πιο όμορφο για το καλοκαίρι σου τότε μπες στο ShellSmart.gr και κλείσε αξέχαστη διαμονή σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου. Η συνέχεια θα είναι απλά μαγική!

Ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες που θα επισκεφθείς είναι οι Αλυκές με τα ρηχά νερά και την ψιλή άμμο αλλά και η πολύ κοντινή της παραλία Αλυκανάς όπου μπορείς να απολαύσεις θαλάσσια sports.

Ζάκυνθος Facebook Twitter

Η Μπανάνα με τα αμέτρητα bars και τα πανέμορφα νερά είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ειδικά για όσους αναζητούν διασκέδαση στο full! Στο Λαγανά που έγινε διάσημος παγκοσμίως για την έντονη ζωή του, αν ψάξεις λίγο παραπάνω θα βρεις μία καταπληκτική ήσυχη μικρή πλευρά, που ενώνεται με το απέναντι νησάκι του Άγιου Σώστη με μία ξύλινη γέφυρα.

Ο Γέρακας οφείλει ίσως το μεγαλύτερο θαυμασμό αλλά και σεβασμό αφού εκεί είναι το αγαπημένο σημείο της Καρέτα Καρέτα. 

Ζάκυνθος Facebook Twitter

Στη θέα από ψηλά της παραλίας Ναυάγιο θα θέλεις να πάρεις το επόμενο καραβάκι για να σας μεταφέρει ίσως στο πιο μαγικό σημείο του Ιονίου.

Και όλα αυτά θα είναι μόνο η αρχή σε ένα νησί που έχει να προσφέρει σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος, μαθήματα οικολογικής συνείδησης, απίστευτους βυθούς για τους λάτρεις της κατάδυσης και πολλές μα πολλές ακόμα επιλογές.

Αυτά και μόνο όμως φτάνουν για να μπεις τώρα στο ShellSmart.gr και να κλείσεις την καλύτερη διαμονή, κερδίζοντας 5% της κράτησης σε καύσιμα shell και επιπλέον smart πόντους!

  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ