Συναγερμός στο Μαξίμου: Σε ανοιχτή γραμμή Τσίπρας- Καμμένος μετά την πτώση του Μιράζ

Συναγερμός στο Μαξίμου: Σε ανοιχτή γραμμή Τσίπρας- Καμμένος μετά την πτώση του Μιράζ Facebook Twitter
0

Σε επιφυλακή τέθηκε το Μαξίμου μετά την είδηση για την πτώση του Μιράζ 2000 κοντά στη Σκύρο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για το συμβάν και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Πάνο Καμμένο και το ΥΠΕΘΑ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του χειριστή του M2000-5, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν στρατιωτικά ελικόπτερα, ένα αεροσκάφος C-130, μία φρεγάτα και παραπλέοντα σκάφη.

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος μαζί με έτερο ομοίου τύπου επέστρεφαν στη Σκύρο μετά από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών στο κεντρικό Αιγαίο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου: «Όταν απλώνεις ένα φως, αυτό το φως πάει παντού»

Ελλάδα / Το μέλλον της συμπερίληψης στη συζήτηση του Τhe Upfront Initiative στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την οικογενειακή του εμπειρία σε σχέση με τον αυτισμό, στα πλαίσια του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
LIFO NEWSROOM