Μυστήριο στο Τορόντο - Κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε κρεμασμένο εκεί αυτό το αυτοκίνητο

Μυστήριο στο Τορόντο - Κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε κρεμασμένο εκεί αυτό το αυτοκίνητο Facebook Twitter
0

Κανείς δεν γνωρίζει το μυστήριο πίσω από την εικόνα αυτή που ξάφνιασε αρχές και κατοίκους στο Τορόντο. Είναι έργο τέχνης, συνέβη κάποιο φριχτό τροχαίο ή είναι μια φάρσα;

Η αστυνομία και οι περαστικοί κοιτούσαν με αμηχανία το αυτοκίνητο να είναι κρεμασμένο από καλώδια κάτω από μια γέφυρα.

Αρχικά οι αστυνομικοί θεώρησαν πως αυτό που έβλεπαν ήταν το σκηνικό για τα γυρίσματα κάποια ταινίας, αλλά αφού μίλησαν με αξιωματούχους της πόλης, απέσυραν αυτή την εξήγηση.

Δεν υπήρχε κάποια έγκριση για γυρίσματα και η αστυνομία ερευνά τώρα πώς ακριβώς το αυτοκίνητο κατέληξε να αιωρείται κάτω από τη γέφυρα.

Το μυστήριο μεγαλώνει καθώς το όχημα δεν φέρει πινακίδα κυκλοφορίας, τα παράθυρα λείπουν και κάποια μηχανικά τμήματα του φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί ή καεί.

Λίγες ώρες μετά, το πυροσβεστικό σώμα της πόλης κατόρθωσε να το κατεβάσει το όχημα με ασφάλεια στο έδαφος.

Τα social media πλημμύρισαν με εικασίες και διάφορες θεωρίες για το πώς βρέθηκε εκεί το όχημα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για κάποια φάρσα που έστησαν νεαροί, αλλά και πάλι οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν πώς το κατάφεραν με τόσο κίνηση στη γέφυρα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι συνεχίζει τις έρευνες και ζητά από οποίον έχει πληροφορίες ή ήταν μάρτυρας στη σκηνή να επικοινωνήσει με τις αρχές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM