O Moby πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του

O Moby πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του Facebook Twitter
EPA/ALBERT OLIVE
0

Ο Moby αποφάσισε να κάνει το ακατόρθωτο. Ανακοίνωσε ότι πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο διάσημος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστός για την ακτιβιστική του δράση όσον αφορά το περιβάλλον και τα ζώα, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά το κοινό.

Όλοι οι δίσκοι του, τους οποίους έχει αγοράσει στη διάρκεια της μουσικής του πορείας, χρησιμοποίησε στα DJ sets του και διαθέτει στη συλλογή του, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο e-Bay, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο λόγος που το κάνει είναι καθαρά φιλανθρωπικός, ξεκαθαρίζοντας ότι το 100% των εσόδων θα καταλήξει στην οργάνωση Physicians Committee for Responsible Medicine, για να ενισχύσει τον αγώνα της για τη θεραπεία χρόνιων παθήσεων όπως ο διαβήτης, η καρδιακή ανεπάρκεια, η παχυσαρκία και ο καρκίνος.

«Προτιμώ να τα έχετε εσείς παρά εγώ, γιατί εάν τα έχετε εσείς, θα τα παίζετε και θα τα αγαπάτε» δήλωσε ο Moby στο Consequence Of Sound.

«Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση Physicians Committee for Responsible Medicine. Έτσι όλοι κερδίζουν. Εκτός από μένα βέβαια, γιατί πλέον δεν έχω κανέναν δίσκο». είπε.

O Moby πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του Facebook Twitter
EPA/LESZEK SZYMANSKI

Όπως χαρακτηριστικά όμως ανέφερε «Εάν μου βάζατε ένα όπλο στο κεφάλι και έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική και τον ακτιβισμό, όσο και αν αγαπώ τη μουσική, θα διάλεγα τον ακτιβισμό».

Ο Moby ξεκινάει τις πωλήσεις αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου online και αναμένεται να διατεθούν πάνω από 1000 άλμπουμ και singles.

Στη δισκοθήκη του υπάρχουν σπάνια υπογεγραμμένα βινύλια από διάσημους συναδέλφους του, πολλά singles 12 ιντσών με techno, house και hip-hop από τις δεκαετίες '80 και '90, καθώς και αντίγραφα από σχεδόν κάθε δίσκο που έκανε καθ όλη την καριέρα του.

Ανάμεσά τους και ειδικές ηχογραφήσεις των «Why Does My Heart Feel So Bad» και «That's When I Reach For My Revolver».

Με πληροφορίες από Consequence Of Sound

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM