ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2013 | 03:43

Αθλήτρια

Αυτό δεν είναι ερωτική εξομολόγηση, ούτε καν. Τα είχα με την φίλη σου τότε και ήμουνα full ερωτευμένος μαζί της. Εσένα σε παρατηρούσα που και που, κάτι το αναπόφευκτο, αφού βγαίναμε όλοι μαζί πολύ συχνά και ήσουν ωραία γκόμενα. Σε παίρναμε αγκαλιά σε κάτι φάσεις που έκλαιγες επειδή για άλλη μία φορά ο γκόμενος σου σε είχε βρίσει/βαρέσει/παρατήσει/κερατώσει... Έχουμε βρεθεί αμέτρητες φορές στο ίδιο κρεβάτι, η στο ίδιο πάρκο, με εσένα να κλαις. Το πρόβλημα μου είναι ότι σε θυμάμαι υπερβολικά καλά. Θυμάμαι με ακρίβεια πως αλλάζει η έκφραση σου όταν γελάς, η όταν κλαις η όταν κάνεις κάποιο ειρωνικό σχόλιο. Θυμάμαι εκείνη την μέρα στο κρεβάτι σου που είχες μεθύσει. Γελούσες ενώ έκλαιγες ταυτόχρονα, και είχαμε καθίσει να σε φροντίσουμε. Ήσουνα σαν μικρό κοριτσάκι κουκουλωμένη κάτω από τις κουβέρτες και είναι εύκολο να το ξεχάσει αυτό κανείς όταν σε βλέπει να οδηγείς την Μερσεντες φορώντας τα γιγάντια γυαλιά ηλίου σου.Μάλλον γράφει το πουλί μου τώρα, αλλά στο μυαλό μου έχεις γίνει κάτι το ιδανικό. Έχεις απίστευτα μειονεκτήματα αλλά όπως και να έχει αυτή την στιγμή είσαι η ώθηση μου. Μου θυμίζεις τους λόγους που γαμιέμαι ανάποδα εδώ και δύο χρόνια για να έχω καλύτερες επιλογές στην ζωή μου. Πάντα σε θυμόμουνα σε διάφορες φάσεις και μου έφτιαχνε η διάθεση. Ελπίζω μία μέρα να ξαναβρεθούμε στο κρεβάτι σου τώρα που δεν τα έχω με την φίλη σου, θέλω να σε σκίσω. Επίσης, θα έσπαγα το σαγόνι εκείνου του ψυχοπαθή γκόμενου που είχες με μεγάλη ευχαρίστηση. ΔιογένηςΥ.Γ. Αν γίνει ποτέ κάτι με αυτήν, θα είναι η μέρα που θα παγώσει η κόλαση και τα γουρούνια θα βγάλουν φτερά και θα αρχίσουν να πετάνε...
4
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ Διογένη, η αλήθεια είναι ότι μου βγάζει λίγο απελπισία η εξομολόγησή σου και δεν το περίμενα από σένα! από την άλλη όμως καλό είναι να μην μένουν απωθημένα, αν είσαι κι ελεύθερος ακόμα καλύτερα, κάνε όλα σου τα απωθημένα πραγματικότητα :)
Εδώ μέσα Nenya προσπαθώ να εκφράζομαι χωρίς σκοπιμότητες, αλλιώς δεν θα είχα και όρεξη να γράφω :) Αν ήθελα να το παίξω απόρθητος γαμιάς που δεν του καίγεται καρφί για καμία θα έγραφα μυθιστόρημα :DΕίναι μεγάλο απωθημένο μου η συγκεκριμένη και εννοείται πως αν μου δοθεί η ευκαιρία θα την βάλω κάτω. Keep your fingers crossed... Να 'σαι καλά :)
Κοίτα Διογένη, σου έχω δυσάρεστα και ευχάριστα νέα...Τα δυσάρεστα είναι πως δεν υπάρχει κόλαση για να παγώσει. Δεν μπορώ να μπω τώρα σε λεπτομέρειες.. just trust me on this.Αυτό ταυτόχρονα όμως είναι και το ευχάριστο νέο για εσένα καθώς αμέσως-αμέσως απαλλάχθηκες από το 50% των αναγκαίων συνθηκών για να γίνει κάτι με την λεγάμενη.Αν τώρα σκεφτείς και ότι καθημερινά διαβάζουμε για νέα πειράματα/επιτεύγματα στον τομέα γενετικής, κλωνοποίησης, τεχνητής δημιουργίας λειτουργικών μοσχευμάτων κτλ.......... θα έλεγα πως δεν είσαι και πολύ μακριά από τον στόχο σου!
Scroll to top icon