Ο Moby πουλά το σπίτι του και θα διαθέσει τα έσοδα σε «προοδευτικούς πολιτικούς» και στα ζώα

Ο Moby πουλά το σπίτι του και θα διαθέσει τα έσοδα σε «προοδευτικούς πολιτικούς» και στα ζώα Facebook Twitter
0

Το σπίτι του έξω από τη Νέα Υόρκη, το οποίο αγόρασε πριν από μερικούς μήνες, πουλάει ο Moby και σχεδιάζει να δωρίσει μέρος των εσόδων για προοδευτικούς πολιτικούς σκοπούς και δράσεις και σε οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων.

Ο Αμερικανός DJ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός θα διαθέσει τα έσοδα από το φτιαγμένο από μαόνι σπίτι αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων στο ίδρυμά του για τα δικαιώματα των ζώων και σε προοδευτικούς πολιτικούς σκοπούς, όπως εξήγησε. 

«Είναι ένα από τα πιο όμορφα σπίτια που έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είμαι σπάνια εκεί. Έτσι, θα το πουλήσω και θα εξασφαλίσω χρήματα για την υποστήριξη προοδευτικών πολιτικών υποψηφίων, την υποστήριξη του ιδρύματός μου για τα δικαιώματα των ζώων, παραγωγή ντοκιμαντέρ και χρηματοδότηση υποτροφιών», ανέφερε ο Moby που είναι οπαδός της vegan διατροφής. 

Ok, this might seem odd..I have a beautiful house in Pound Ridge, NY. It was designed in 1957 by David Henken, an architect who worked closely with Frank Lloyd Wright. It’s one of the most beautiful mcm houses I’ve seen, but to be honest, I’m rarely there. So, I’m going to sell it and take the money to: support progressive political candidates, support my animal rights foundation, produce documentaries, and fund scholarships. Here are some pictures, and the link is in the bio as well as here: https://www.trulia.com/p/ny/pound-ridge/280-salem-rd-pound-ridge-ny-10576--1004581401?cid=sem%7Cgoogle%7Ctbw_nb_natdsa_state_ny_url_nat!g%7CNew%20York. @curbed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη moby xⓋx (@moby) στις


Η απόφασή του δεν προκαλεί έκπληξη. Ο 52χρονος καλλιτέχνης είναι σχεδόν τόσο γνωστός για τις ακτιβιστικές του δράσεις για την προστασία των ζώων του όσο και για τη μουσική του. Άνοιξε ένα πολυτελές εστιατόριο για vegan στο Λος Άντζελες, τα έσοδα από το οποίο δωρίζει σε δράσεις για τα δικαιώματα των ζώων.

Ο Moby είναι ανοιχτά επικριτικός στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα αξιοποίησε την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του «Everything was Beautiful, and Nothing Hurt» (Όλα ήταν Όμορφα και Τίποτα Κακό) για να χλευάσει τον Τραμπ.

Ο Moby είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Πάουντ Ριτζ από τον Μάρτιο, όταν αγόρασε την έκταση δύο στρεμμάτων έναντι 1,24 εκατομμύρια δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία ιδιοκτησίας.

Το ακίνητο βρίσκεται στο Γουέτσεστερ περίπου 90 λεπτά έξω από τη Νέα Υόρκη. Το κεντρικό κτίσμα είναι έργο του αρχιτέκτονα David Henkens, μαθητή του Frank Lloyd Wright.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM