ΝΔ: Σαν τον κλέφτη ο Τσίπρας στο Μάτι

ΝΔ: Σαν τον κλέφτη ο Τσίπρας στο Μάτι Facebook Twitter
0

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η ΝΔ.

Παράλληλα η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για τις παραλείψεις τής 23ης Ιουλίου, οι οποίες πρέπει να καταλογιστούν.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «χρειάστηκε να περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον» προσθέτοντας ότι οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα.

«Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM