Ανατριχιαστικό κόνσεπτ: Κιμ Καρντάσιαν και Κρίσι Τάιγκεν πόζαραν με αποκρουστικά κολιέ-εμφυτεύματα

Ανατριχιαστικό κόνσεπτ: Κιμ Καρντάσιαν και Κρίσι Τάιγκεν πόζαραν με αποκρουστικά κολιέ-εμφυτεύματα Facebook Twitter
0

Αμφιλεγόμενα σχόλια έχουν πυροδοτήσει οι φωτογραφίες των Κιμ Καρντάσιαν, Κρίσι Τάιγκεν και Tan France να ποζάρουν με εμφυτεύματα στο λαιμό τους.

«Το κολιέ μου ακολουθεί τον παλμό της καρδιάς μου. Σε ευχαριστώ A. Human», έγραψε στο Instagram story της η 37χρονη Κιμ, λύνοντας εμμέσως πλην σαφώς όποια απορία των θαυμαστών της. Στο βίντεο φαίνεται το κολιέ της που έχει νέον κίτρινο χρώμα και αναβοσβήνει.

@ahuman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) στις

@ahuman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) στις


Το ασυνήθιστο θέαμα είναι η «ζωντανή διαφήμιση» της επερχόμενης έκθεσης του fashion brand A. Human., που οραματίστηκε ο εκπρόσωπος της PR, Σάιμον Χακ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έκθεση αποτελεί μια φουτουριστική πρόβλεψη για το πώς θα μοιάζει το σώμα σε μερικά χρόνια, όταν τατουάζ και piercing θα θεωρούνται ξεπερασμένα και το body modification με τα εμφυτεύματα θα γίνει η νέα μόδα. 

Παρόμοια εμφάνιση έκανε όμως και η Κρίσι Τάιγκεν, η οποία φωτογραφήθηκε με μια εντελώς διαφορετική τροποποίηση στο δέρμα της, που μοιάζει σαν να έχουν φυτρώσει φτερά στο στήθος της. «Ευχαριστώ A. Human για τα νέα φτερά μου! Το νιώθω!», έγραψε το 32χρονο μοντέλο. 


Ο Tan France ήταν επίσης ανάμεσα στους διάσημους που πόζαραν για την συγκεκριμένη έκθεση. 


Το προοδευτικό fashion brand ιδρύθηκε από τον Σάιμον Χακ, ιδιοκτήτη του Command PR και στενού φίλου της Κιμ Καρντάσιαν. Αυτή είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει σειρά με body modifications αντί για ρούχα. 

Ανάμεσα στα «εκθέματα» υπάρχει επίσης ένα εμφύτευμα που παραπέμπει σε τακούνι κι άλλα που θυμίζουν κέρατα, φυτρωμένα στους ώμους. «Θέλουμε να προκαλέσουμε τους επισκέπτες να σκεφτούν ένα τέτοιο πιθανό μέλλον της μόδας και να αναθεωρήσουν τον ορισμό  της αυτο-έκφρασης», εξηγεί ο Σάιμος Χακ. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM