Ανακοίνωση από τον Bono για την «χαμένη» του φωνή

Ανακοίνωση από τον Bono για την «χαμένη» του φωνή Facebook Twitter
0

Ο Μπόνο, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι έχει επανέλθει πλήρως η φωνή του και ζητά από τους φανς του να μείνουν ήσυχοι πως η περιοδεία των U2 θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία που έχει προγραμματιστεί να κάνει το συγκρότημα, μετά το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο Βερολίνο όπου ο Mπόνο αναγκάστηκε να φύγει από τη σκηνή, μην μπορώντας να τραγουδήσει.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ ο ατζέντης του, ο Μπόνο διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του.

«Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου για την υπόλοιπη περιοδεία», σημειώνει ο 58χρονος τραγουδιστής, εκφράζοντας την πολύ μεγάλη του χαρά και ανακούφιση που αυτός ο σοβαρός κίνδυνος αποσοβήθηκε.

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής υπογραμμίζει ότι τη χαρά του αυτή μετριάζει η επιβεβλημένη διακοπή της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο και δεσμεύεται ότι το γκρουπ θα επιστρέψει για μια συναυλία εκεί στις 13 Νοεμβρίου για να αποζημιώσει αυτούς που βρίσκονταν εκεί.

Σε αυτήν τη συναυλία, τη δεύτερη και τελευταία που θα έδινε το συγκρότημα στο Βερολίνο, ο Μπόνο φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη φωνή του ήδη από τα πρώτα τραγούδια, προτού αναγκαστεί στη συνέχεια να ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ για την αποψινή ακύρωση. Ο Μπόνο ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά έπειτα από μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό», ανέφερε το ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του.

Η ξαφνική αυτή ματαίωση θορύβησε τους θαυμαστές του συγκροτήματος και προκάλεσε αμφιβολίες σχετικά με τη συνέχιση της περιοδείας του διάρκειας επτά μηνών με τίτλο "Experience + Innocence", καθώς πολλοί έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Η επόμενη συναυλία της περιοδείας των U2 προβλέπεται να γίνει στην Κολωνία, επίσης στη Γερμανία. Το συγκρότημα αναμένεται στη συνέχεια να δώσει συναυλίες στη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της πρώτης από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες τους στο Βερολίνο, ο Μπόνο κατήγγειλε τις πρόσφατες βιαιότητες της άκρας δεξιάς στο Κέμνιτς της Γερμανίας. "Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην Ευρώπη και σε αυτή τη χώρα", είπε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ