ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2013 | 02:41

Είστε ευτυχισμενοι και δεν το ξερετε!

Διαβάζω εξομολογήσεις ώρα τώρα..Πολύ πόνος ρε παιδιά!! Γιατί; Γιατί δεν σας πηρε τηλ ο γκομενος και δεν εκανε αναπαντητη η γκομενα..; Ρε έχετε την υγεια σας εσεις και οι ανθρωποι σας;; Φτάνει αυτό για να είστε ευτυχισμένοι!!!.. Εκτός κι αν αποζητάτε τον πόνο.. ο οποίος είναι και εθιστικός οπως λεει ο ΚΟΕΛΟ.. Απλά θελω να πω οτι απο την στιγμη που ειστε γεροι και δυνατοι μπορείται να αλλαξετε τα παντα! Αυτά απο μένα!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το κοινότοπο ''αν έχεις την υγεία σου, όλα καλά'' δε στέκει, γιατί καλή υγεία δεν είναι μόνο η σωματική, αλλά και η ψυχική. Σκέψου το σαν ένα σύστημα αποτελούμενο απο δύο μερη-το ψυχικό και το σωματικο- που βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση.Όταν το ένα από τα δύο έχει πρόβλημα, το σύστημα δε λειτουργει σωστά. Δε διαφωνεί κανείς στο οτι η καλή σωματικη υγεία είναι πολύ σημαντική, αλλά δε φτάνει για να πούμε ότι είμαστε καλά. Όταν για παράδειγμα, ο άλλος δεν έχει να πληρώσει τη ΔΕΗ, του προκαλείται άγχος και στεναχώρια κ δεν είναι καλά ψυχολογικα. Κάτι ανάλογο ισχύει και στα αισθηματικά προβλήματα. Και μην ξεχνάς ότι το πρόβλημα που αντιμετπίζει ο καθένας, για εκείνον είναι το πιό σημαντικο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon