ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2013 | 16:23

Σε καθορίζει ο πρώτος σου?

Πέρυσι ολοκλήρωσα πρώτη φορά με κάποιον που ήξερα,με έλκυε. Είχα κουραστεί να μη γνωρίζω άτομα που να με βλέπουν σοβαρά ή τη δεδομένη στιγμή να μην είναι σε φάση για κάτι παραπάνω.Ο σωστός δεν ερχόταν.Στα 20 πια και ήθελα να απομυθοποιήσω αυτό το οποίο με φόβιζε, με κρατούσε πίσω-οι ανασφάλειες με κατέκλυζαν. θα μου πεις,πολύ το σκεφτόσουν! Και όταν θα 'ρθει ο σωστός ο ένας και σε βρει "αγνή" θα το εκτιμήσει.Ναι,δε λέω όχι.Πάντως εμένα με βοήθησε και ένιωθα ένα χρόνο τώρα καλύτερα-πιο άνετη να γνωρίσω και να ερωτευθώ-παρ'ότι δεν έγινε.Είχα εκμυστηρευθεί την εμπειρία μου αυτή σε μια συγκεκριμένη φίλη που είχε παραδεχθεί πως ένιωθε άσχημα που αυτή έμενε "πίσω",που δεν το'χε κάνει ακόμη.Τώρα είναι πια με ένα παιδί μήνες,ερωτευμένη και καλά.Δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες αλλά τόσο καιρό μετά και ακόμη ό-π-ο-τ-ε σχεδόν βρισκόμαστε μου σχολιάζει : "πόσο τυχερή νιώθει που περίμενε και όλα για κάποιο λόγο γίνονται,πρώτη φορά με το καλύτερο παιδί".Πια νιώθω πως το κάνει και λίγο επίτηδες.Ξέρω πως βιάστηκα στο ζήτημα του σεξ αλλά πρέπει τελικά να αισθάνομαι άσχημα? Είμαι κατακριτέα που το έκανα ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ με κάποιον που δεν ένιωθα τίποτα μόνο και μόνο για να το κάνω?Πως θα το αφήσω πίσω μου? Σωστή ή λάθος ,βέβαια,ήταν δική μου επιλογή και η ιστορία έδειξε πως δε με περίμενε κάποιος πρίγκιπας στη γωνία μέχρι τώρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν περιμενες να το κανεις οταν εμφανιζοταν ο πριγκιπας,μαλλον δε θα το εκανες ποτε!Καμια κοπελα δεν ξερει αν ο αντρας που θα παει πρωτη ή και τις επομενες φορες,θα ειναι ο ιδανικος και αν θα μεινει στη ζωη της.Ποσο μαλλον την πρωτη φορα που το κανουμε με φοβο περισσοτερο παρα με ενθουσιασμο που το κανουν οι αντρες.Το να εισαι ερωτευμενη με τον αλλον ειναι απλα το ιδανικο σεναριο,για εμας τις γυναικες περισσοτερο,γιατι οι περισσοτερες θελουμε να αισθανομαστε συναισθηματικα ασφαλεις για να προχωρησουμε.Περισσοτερη σημασια εχει ομως οτι το εκανες επειδη το ηθελες πραγματικα και το απολαυσες,δεν εκανες κανενα λαθος ουτε βιαστηκες.Η φιλη σου ειναι απλα πολυ ερωτευμενη και το διαλαλει,δε χρειαζεται αυτο να σε ριχνει ψυχολογικα ουτε να σε κανει να νιωθεις μειονεκτικα.Ισως να θελει και να σε κανει επιτηδες να νιωσεις ασχημα γιατι μπορει να ειναι ανταγωνιστικη απεναντι σου.Μην της δινεις σημασια και ζησε τον ερωτα οπως νιωθεις εσυ,η πρωτη φορα ειναι απλα η εισοδος στο ερωτικο κομματι της ζωης και στη συνεχεια σιγουρα θα το απολαυσεις καλυτερα.
Scroll to top icon