ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2013 | 16:58

μονο φιλι ηταν τπτ παραπανω...!!

3 χρονια σχεση,το αγορι μου λειπει στον στρατο..καποια στιγμη παιχτηκε κατι με ενα αλλο αγορι αλλα ευτυχως ηταν μονο φιλι τπτ παραπανω..αμα το μαθει το αγορι μ σιγουρα θα με χωρισει και δν θελω διοτι τον αγαπω..το αγορι π παιχτηκε κατι θελει να ξαναβρεθουμε και θελω και δν θελω....χρειαζετε να νιωθω τυψεις για το φιλι? να ξαναβρεθω με το αλλο αγορι?
1
 
 
 
 
σχόλια
Οκ, ηταν ενα φιλι. Δεκτο. Αλλα αν το συνεχισεις μετα δεν θα ειναι ενα μονο φιλι. Εγω δεν θα σε κρινω γι αυτο. Ολοι εχουμε στιγμες αδυναμιες ασχετα με το αν εχουμε βρεθει σε αντιστοιχη κατασταση ή οχι. Απλα καλο ειναι να υπαρχουν ορια. Εαν νομιζεις οτι θελεις να συνεχισεις το παιχνιδισμα απλα χωρισε με τον φιλο σου ωστε να εισαι οκ απεναντι του. Τωρα ολο αυτο το μυστικοπαθες σε εξιταρει.. αλλα σιγουρα θα δημιουργησει και προβληματα και μπλεξιματα.. Γι αυτο εαν νιωθεις οτι δεν θελεις να χωρισεις τοτε καλυτερα να μεινεις στο... ενα φιλι.Καλη επιτυχια στην επιλογη σου.
Scroll to top icon