ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2013 | 02:04

Πρόβλημα κοινωνικοποίησης.

Παιδιά είμαι 22,5 ετών και είμαι αντικοινωνικός, που με την σειρά του φέρνει μοναξιά και κατάθλιψη. Λοιπόν δεν ήρθα για να κλαφτώ αλλά να μου προτείνετε 2-3 πραγματάκια γιατί σε ψυχολόγο δεν παίζει να πάω. Φίλους δεν έχω να βγώ, ο λόγος είναι ότι απο τους σχολικούς μου φίλους έχω αποτραβηχτεί απο τότε που τελειώσαμε το λύκειο γιατί οι περισσότεροι με πείραζαν και γενικά επειδή δεν είχα καλές αναμνήσεις απο το σχολείο το ξέκωψα, τώρα στο πολυτεχνείο που σπουδάζω και είμαι τελευταίο έτος ουδέποτε έκανα φίλο και ούτε επιχειρησε κανενας τους να με κάνει .Επίσης επειδή χρησιμοποιώ ΜΜΜ δεν μου είναι εύκολο να βγαίνω ,να συναντιέμαι με άλλους κτλπ. Γενικά πάντα θυμάμαι τον ευατό μου να είμαι κλειστός και αντικοινωνικός και απο ότι έχω καταλάβει πρέπει να οφείλεται σε κάτι ενδοοικογενιακά προβλήματα που είχαμε όταν ήμουν μικρός, στα οποία δεν θα επεκταθώ. Μαζί με αυτά έχω αποκτήσει και κάποιες φοβίες , αφού γενικά φοβάμαι να βγώ έξω και κλείνομαι σπίτι ή φοβάμαι ότι έχω αρρωστήσει απο διάφορα νοσήματα κτλπ. Το έχω επιχειρήσει να βρώ φίλους αλλά γενικά για κάποιο λόγο με αποφεύγουνε ειδικά οι συμμαθητές μου στην σχολή. Καλά εννοείται ότι κοπέλα δεν έχω βρέι ποτέ μου ούτε φιλί δεν έχω ανταλλάξει. Είμαι μισογύνης και ενώ έλκομαι σωματικά απο αυτές εγκεφαλικά με απωθούν μάλλον εξαιτίας της μητέρας μου. Λεφτά έχω κάποια στην άκρη αφού δεν βγαίνω και είμαι και τσιγκούνης αλλά δεν παίζει να τα ψοδέψω γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και δεν έχω όρεξει να ταίσω τους αργόσχολους ιδιοκτήτες καφέ-μπάρ . Είμαι σε αυτήν την φάση απο τότε που μπήκα στο πανεπιστήμιο και απαλλάχτηκα απο τους αλήτες που είχα στο σχολείο. Περνάνε τα χρόνια και δυστηχώς τίποτα δεν αλλάζει , θα με ενδίεφερε να ακούσω σκέψεις και προτάσεις απο τα παιδιά του σάιτ .Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
1
 
 
 
 
σχόλια
οι περισσότεροι λέτε για ψυχολόγο.. αφού το παιδί, δεν γουστάρει.. με το ζόρι;;Ρε φίλε, σε νιώθω, αλλά κάνε κάτι... Μην πας σε ψυχολόγο αν δεν γουστάρεις (ούτε εγώ πιστεύω σε αυτούς).Είσαι από Αθήνα; εχτές καθόμουν με έναν φίλο σε πάρκο, και μας μιλήσανε 3 "καλά"..Βγες λίγο έξω.. Τρέξε.. Παίξε.. δεν χρειάζεσαι επειγόντως γκόμενα (αν και καλό θα σου κάνει). Αλλά χρειάζεσαι Ζωή.. Ζήσε μόνος σου, (ούτε παρέα χρειάζεσαι..) έχεις πάει για αναρρίχηση; παρα-πέντε; bunjee;Μπορείς να κανονίσεις και από εδώ μία συνάντηση (εχτές είχανε ομαδική).. σίγουρα θα βρεις κάτι να κάνεις...Άσχετο: 10:32, 2 χρόνια σε ψυχολόγο;; πόσο κρατάει;; πόσα έχεις χαλάσει;;; (από περιέργεια ρωτάω)
Scroll to top icon