ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2013 | 15:52

Πώς να αποφύγω μια ενοχλητική φίλη;

Είμαστε 27 χρονών, όχι πολύ καιρό φίλες, κανέναν χρόνο. Φοβάται και καλα μη με χάσει και έχει καταντήσει ενοχλητική! Ενώ βγαίνουμε για καφέ, βρισκόμαστε συχνά, και με τους αρραβωνιαστικους μας ζευγάρια όταν είμαστε όλοι μαζί είμαστε καλά!Πιο παλιά μου έστελνε μηνύματα και με έπαιρνε τηλέφωνα, ζητούσε να της πω αναλυτικά, τι κάνω, που ήμουν το πρωί, αν πήγα για καφέ, τι θα κάνω αύριο, τι θα κάνω μεθαύριο! Της λέω δε ξέρω.. Μου λέει πάμε την άλλη βδομάδα για καφέ. Βρε αφησε το φλου της λέω μη με πιέζεις, δε ξέρω μέχρι τότε, αναλόγως τη διάθεση βλέπουμε!Ε όχι λέει να ξέρω. Τι να της πω; Μια μέρα αν δε μιλήσουμε μου στέλνει9 "καλά που είσαι εξαφανισμένη εσύ; Γιατί χάθηκες;" Πρέπει γαμώτο να απολογηθώ αν δε βγώ μια μέρα, με παίρνει τηλέφωνο, γιατί δε βγήκες, και μέσα θα κάθεσαι; Δεν την αντέχω άλλο έλεος!Εν τω μεταξύ αυτή δεν έχει άλλες φίλες βγαίνει για καφέ μόνο με τη αδερφή της και τις φίλες της αδερφής της και όποτε της λέω δε μπορώ να βγώ, μου το παίζει και καλά ότι έχει παρέα να βγεί και μου λέει "Α εμένα με πήραν τα κορίτσια να πάμε για καφέ σήμερα". Ρε γαμώτο τι μου το λες ποιος σε πήρε και αν σε πήρε; Πήγαινε κοπέλα μου! Θέλει να μου αποδείξει ότι έχει και αυτή φίλες πέρα απο μένα, μούσια. ΟΙ φίλες της αδερφής της την αδερφή πάιρνουν τηλέφωνο και απλά πήγαίνει κ αυτή και μπαστακώνεται!Δεν την αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταη!!!ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!! ΑΣΕ με μια μέρα και δυο μέρες μέσα χωρίς να σου πω νέα, δε θα πάθεις τίποτα! Θέλουμε να κάνουμε και σεξ γαμώτο τα βράδυα που δε βγαίνω, δεν καταλαβαίνεις;Τι να κάνω γαμώτο; Αρχίζει να μου σπάει απίστευτα τα νεύρα, με έχει κουράσει!
1
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασα αυτό το post γιατι αναζητούσα μία λυση για το πρόβλημα που έχω με έναν needy φίλο αλλά ό,τι και να κάνω αυτος δεν ξεκολάει απο την άλλη και εγώ δεν μπορώ να του μιλήσω ευθέως γιατι η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως θα μπορούσα να το χειριστώ.Αρχικα ειμαι φοιτητης σε ένα νησι το οποιο οπως καταλαβαίνετε απέχει απο τον τοπο μου.Γνωρίστικα με αυτο το παιδι πριν απο 2 χρονια και κανουμε παρεα ετνωμεταξυ μετα ειχα γνωρισει και αλλα παιδια τα οποια του τα γνωρισα και μετα ειμασταν ολοι μαζι μεχρι που αρχισε να τους φορτώνετε και να τους κουράζει τους επερνε καθε μερα τηλεφωνήματα πηγενε απο το σπιτι τους οτι ωρα να είναι μετα απο τηλεφωνημα όμςσ και ετσι τον έκαναν περα εδω και έναν χρόνο τςρα ποια εγω εχω επαφη με τους αλλους και πολυ καλη σχεση.Όμως αυτος δεν μπορει να το καταλαβει και συνεχεια θελει καθε μερα να ειμαστε ολοι μερα μαζι και να πηγενουμε για καφε.Πχ μπορει να βγουμε για μπυρα το βραδυ και να γιρυσουμε σπιτι 1-2 το βραδυ και μετα 8-9 το πρωι θα με παρει τηλεφωνω για να κανουμε κατι.Γενικοτερα εχω κουραστει γτ καθε μερα θα με περνει τηλεφωνο μεχρι να του το σικώσω εχει φταση μερα που εχω 20 κλησεις απο αυτον και ενδιαμεσα εχει ερθει 2 φορες απο το σπιτι και μου χτυπαει την πορτα αλλα επειδη δεν τον αντεχω και δεν θελω να του περασει δεν του ανοιγω αλλα εγω βρισκομαι σε πανικο δεν μπορω αλλο πλεον οπου και να παω νομιζω οτι θα ειναι καπου κρυμενος αλλα απο την αλλη δεν θελω να του το πω ευθέως γτ δεν εχει καποιον αλλον εδω και ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση πραγματικα την εχω γαμισει.Επίσης θα μυ πειτε γιατι δεν του το σικωνεις και να του πεις οτι δεν μπορεις αλλα και αυτο το κανω αλλα μετα περα οτι θα επιμενει μετα απο καμια ωρα θα με ξαναπαρει να μου πει αν μπορω τοτε κτλ.
Scroll to top icon