ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2013 | 13:07

χαμένη αξιοπρέπεια στην ελλάδα του '13

Ξεκίνησα να δουλεύω πριν ένα μήνα σε μεγάλο όμλο της Αθήνας.Την δουλειά μου την βρήκε ένας γνωστός και πήγα "συστημένη".Από τους συναδέλφους μου ήμουν η μόνη με πανεπιστημιακό τίτλο.Ενάμιση μηνά μετά ακολούθησε και χωρίς κανένα λόγο,ο εξής διάλογος :Διευθυντής:Δεν πάμε καλά.Εγώ:Τι εννοείτε;Δ:Η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από την πρόοδο σου.Εγώ: Έκανα κάποιο λάθος;Εξέθεσα την εταιρία;Την χρέωσα;Δ:Όχι βέβαια..ίσα ίσα.είσαι πρόσχαρο κορίτσι,ευγενές,ωραία παρουσία..Εγω: Ε τότε τι συνέβη;Δ:Δεν είδαμε την εξελίξη που χρείαζεται αυτή θέση.Οπότε καλύτερα να λήξει τώρα η συνεργασία μας παρά τον οκτωβριο..Εγώ: Μάλιστα.Πάντως χτες ο υποδιευθυντής με κάλεσε στο γραφείο του για να μου πει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και ότι είμαι πολύ καλή.Δ:Δεν ξέρω τι σου είπε εκείνος.Αλλά εγώ εκφράζω την αποψη της διοίκησης συνολικά.Πόσο καιρό δουλεύεις εδώ;Δύο μηνες;Εγώ:Ένα μήνα και μάλιστα τις τελευταίες δύο βδομάδες με έχετε αλλάξει θέση και είμαι στην αποθήκη όπου οι εκεί εργασίες έχουν μπει σε απιστευτη σειρά και κανένας δεν έκανε κάποιο παραπόνο.Δ:Ναι το καταλαβαίνω.Αλλά δεν έχεις δείξει πρόοδο.Πήγα στο λογιστήριο,υπέγραψα, πήρα τα 500 ευρουλάκια που μου αναλογούν και τους χαιρέτησα.Να σημειώσω ότι σχόλαγα 7 και αυτό έγινε στις 5. Και το ίδιο πρωί μου άνοιξε η εταιρία δικό μου λογαριασμό πρόσβασης στο σύστημα.Αυτη είναι η Ελλαδάρα μας.Να την χαιρόμαστε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι σε μια Ελληνική εταιρία με 100 ατομα προσωπικό. Από τα 100 οι 60 είναι μεταξύ τους γνωστοί, πατεράδες-θείοι-ανηψιοί οι 10 συγγενείς μεγαλο-λαμόγιων "υπερστελεγχαραδων" της αγοράς συγγενείς πολιτικών και καμία 30ρια κανονικά άτομα. Το τι φελλός κυκλοφορεί απλά δε λέγεται.
Scroll to top icon