ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2013 | 14:42

ΠΡΕΠΕΙ

πρεπει να χασω 40 κιλαπρεπει να σταματησω να τρωω ακαταπαυσταπρεπει να σταματησω να συνδυαζω τη χαρα με τα γλυκαπρεπει να σταματησω να συνδυαζω τη λυπη με τα γλυκαπρεπει να σταμτήσω τα γλυκαπρεπει να μπω σε προγραμμα πρεπει να μπορω να φοραω αυτα που θελω τρ που ειμαι 21 πρεπει να μη κοιμαμαι ατσαλες ωρες ωστε να τρεφομαι σωστα τις σωστες ωρεςπρεπει να σηκωσω τον κωλο μου απ'το κρεββατι και παω να περπατησωπρεπει να σταματησω να την αναβαλλω τη ρημαδα την διαιτα γτ θα παω 50 χρονων και θα με μετακινει γερανοςπρεπει να μπορω να φοραω αυτα που θελω τρ που ειμαι 21...πρεπει...πρεπει...και αν ισχυει αυτό που λενε ''δν υπαρχει πρεπει υπαρχει δε θελω'' απ οτι διχνει ο χρονος μεχρι τωρα δν ηθελα αρκετα!! :( θυμωνω τοσο με τον εαυτο μου. δωσμου λιγη πειθαρχια θεε μου, μη με κανεις να υποκυπτω στο 1ο γλυκο που βρισκω μπροστα μου!συμπασχει κανεις αραγε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έγραψες αυτά ακριβώς που έχω στο μυαλό μου τοοοοοόσο καιρό. Εγώ πήρα την απόφαση πέρυσι (Μάρτη) και πήγα σε διατροφολόγο. Με πολύ κόπο από μέρους μου (και ας μη θέλω να το παραδεχτώ προς τα έξω) έχω χάσει ως τώρα 15 κιλά. Από τον Αύγουστο όμως ως τώρα δεν λέει να κατέβει το νούμερο και για αυτό δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εγώ. Κι αυτό είναι που με τρελαίνει πιο πολύ. 'Έλα λοιπόν να (ξανα)μπούμε παρέα στον "ίσιο" δρόμο! Α και που σαι, η γυμναστική είναι ωραιότερη όταν γίνεται με παρέα. Σήκω και βγές για περπάτημα με κάποιον φίλο/η που μένετε κοντά, βοηθάει πολύ :)
Τα πολλά τα "πρέπει" διώχνουν τα "θέλω".Δε λεω οτι δε θα σε ταλαιπωρει το να μη μπορεις να εισαι οπως θα ηθελες να εισαι αλλα, μηπως.... πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου οπως ειναι? Κανενας ανθρωπος δεν ειναι ασχημος επειδη εχει 5,10,20,40 κιλα παραπανω! ;)
Scroll to top icon