ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2015 | 20:26

Πρωτη φορα το ακουω να συμβαινει και το επαθα εγω.

Στο πανεπιστημιο μ αρεσε λιγο ενα παιδι. Ως εκει. Δεν του αρεσα, ειχε κοπελα, μου κρατησε ουτε μηνα.Περασαν 7 χρονια.με βρηκε στο fb. Ετυχε να εχουμε χωρισει και οι 2.Και μου κανει καθε μερα ερωτικη εξομολογηση. Καθε μερα ομως. Σε υπερβολικο βαθμο, πολυ, με λογια περιεργα και δυσκολα, μου λεει οτι με ειχε ερωτευτει τοτε (μου ειπε τη φαση, οντως παιζει), και θελει 1 κοπελα σαν εμενα κ.λπ. Ειναι σε αλλη χωρα και ανυπομονει να ερθει.Ως εκει καλα...Εγω το εχω ψιλοξεκοψει αλλα οχι εντελως γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει και γενικα εχω φαει πολυ φολα στη ζωη μου.Ως εδω καλα.Το περιεργο ειναι που ζηλευει που βγαινω εξω, που ανεβαζω φωτογραφιες και διαφορα αλλα, που μου μιλαει σαν να τα εχουμε κ.λπ. Και μιλαμε για σουπερ σοβαρο ανθρωπο, εξυπνο, με πτυχια και μαγκακι.Τι στο κορακα;Τοοοσοοοο θεααα δεν ειμαι πια.. Σας το λεω. Μετρια του μετριου.Τοσο κολλημμα απο μακρια, μου φαινεται ή φαρσα, ή τιγκα απελπισια.Αυτα.Δεν ξερω τι να πω.Θα ηθελα μια συμβουλη για να μην τον πληγωσω τον ανθρωπο γιατι ειναι και φιλος μου.Δεν αποκλειω κατι, απλα τωρα ειμαι στη φαση ζω τη ζωη μου, δεν μπορω να μπλεξω ετσι απλα με καποιον που με θυμηθηκε 7 αιωνες μετα επειδη χωρισε με τη σιγουρη; Δεν εξρω αν με πιανετε....Τοτε που ημουν μικρουλα και απειρη γιατι δνε με ηθελε..Αυτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Φύγε. Τρέξε μακριά. Ο τύπος δεν στέκει καλά και οπωσδήποτε ΔΕΝ είναι φίλος σου!!!!!! Για έναν τύπο που σε θυμάται και σε βρίσκει μετά από 7 χρόνια, που δεν έχετε ουσιαστική φιλία, ούτε κάνατε παρέα πριν, δεν σε γνωρίζει και δεν τον γνωρίζεις, δεν έχει λοιπόν και κανένα απολύτως δικαίωμα να επεμβαίνει στα δικά σου χωράφια και στο τι κάνεις (εκτός αν εσύ τον αφήνεις). Οπότε, σβήσε τον από το φβ, σβήσε τυχόν τηλέφωνα ή οτιδήποτε άλλο σας συνδέει.Μην ξεγελιέσαι επειδή είσαι στο επίκεντρο του και σου δίνει τεράστια σημασία. Εσένα σου φαίνεται κολακευτικό αλλά κρύβει από πίσω του μη νορμάλ συμπεριφορά. Επειδή έχεις φάει χυλόπιτες μπόλικες δεν σημαίνει πως θα δώσεις σημασία στον κάθε μαλάκα ή τρελό.Υπάχρουν και αλλού άντρες που θα μπορούσαν να σε κάνουν ευτυχισμένη.
Scroll to top icon