ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2015 | 17:55

Το λοιπόν, αγαπητοί/ες.

Είναι μια γλυκήτατη κοπέλα, που την βλέπω απο πέρσι σε διάφορα μέρη που συχνάζουμε η παρέα μου, η παρέα της και διάφοροι κοινοί μας γνωστοί. Δεν έχουμε μιλήσει σχεδόν ποτέ , παρά μονο κανένα "γεια" απο δω κι απο κεί τυπικά οταν τυχαίνει να περνάμε απο δίπλα. Πολλές φορές παρόλ' αυτά μπορεί να έχω-εχει περάσει απο δίπλα μου/της και να μην έχουμε χαιρετηθεί καν. Την θεωρώ μια πολύ γοητευτική κοπέλα, πολύ γλυκιά με ένα όμορφο χαμόγελο. Δεν ήξερα το όνομα της, τίποτα για κείνη. Για να μην καρφωθώ σε κοινούς γνωστούς οτι μ'αρέσει (γιατι όταν πρόκειται για κοινούς γνωστούς, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πει κάποιος κάτι) την έψαξα κάποια στιγμή στο facebook απλά και μονο για να μάθω κάποια πληροφορία για κείνη, αλλά μάταια, δεν την είχα βρει. Πριν 3 μέρες μου έστειλε εκείνη αίτημα φιλίας στο facebook. Τώρα με βρήκε τυχαία γιατι της το πρότεινε το facebook ("people you may know")? , με είδε σε κάποια φώτο και με βρήκε απο κοινούς φίλους? Δεν ξέρω και δεν θα μάθω προφανώς. Υπάρχει κάποια λίγη "επαφή" (αλίμονο δηλαδή αν το like σε τραγούδια θεωρείται επαφή, ντρέπομαι μονο που το λέω) αλλά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ κανονικά. Τέλοσπαντων, το θέμα είναι οτι πεθαίνω να της μιλήσω, να την γνωρίσω. Απο κοντά είναι κάπως δύσκολο γιατι είναι πάντα με την παρέα της, ε και το να πάς να χωθείς σε μια παρέα που δεν ξέρεις κανέναν απλά για να μιλήσεις σε μια κοπέλα είναι κάπως περίεργο και με κάνει να νιώθω αμήχανα η σκέψη να το κάνω. Απ' την άλλη δεν είμαι καθόλου ο άνθρωπος που θέλει να "την πέφτει" απ' το facebook γιατί το θεωρώ κάπως απρόσωπο και όσο να 'ναι δεν θέλω να μοιάζω σαν ο πέφτουλας που την πέφτει σε κάποια που δεν ξέρει πολύ απ' το facebook. Ντάξει αν κυριολεκτουμε προφανώς "πέφτουλας" είμαι αν της μιλήσω - αφού εχω ερωτικό σκοπό - αλλά εγώ θέλω να είμαι "πέφτουλας" μόνο σε κείνη (ε? ε? καλό το χιουμοράκι?) .Θέλω τόσο πολύ να της μιλήσω και να τη γνωρίσω αλλά δεν ξέρω πως να την προσεγγίσω. Είναι τόσο γλυκιά κοπέλα, που τα 25 χρόνια που πήραν στην μάνα μου για να με κάνει άντρα πήγαν χαμένα, αφου το βλέμμα της με αποβλακώνει σε δευτερόλεπτα και γίνομαι ξανά παιδί που κοιτάει ενθουσιασμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους το διάβασαν. Αρρεν, 25 χρονων.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν της μιλάς στο fb??Αφού αυτή έκανε ένα βήμα και σου έκανε αίτημα φιλίας, γιατί να μην της πεις μια κουβέντα; Ότι χάρηκες που σου έκανε το αίτημα ή κάτι τέλος πάντων, ώστε να της πιάσεις την κουβέντα. Πες της για το μαγαζί που συχνάζετε και οι δύο ίσως, δεν ξέρω. Δεν είναι μωρέ και τόσο τρομερό, μην κολλάς.
Scroll to top icon