ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2015 | 02:04

μήπως είμαι ασεξουαλ?

Έχω 4 μήνες να κάνω σεξ και ούτε καν με νοιάζει...ακούω ανθρώπους να λένε ότι έχουν μια βδομάδα να το κάνουν και δεν αντέχουν έχουν τρελαθεί κτλ...αυτοικανοποιουμαι συχνάΑλλα πολλές φορές το κάνω ΓΤ με χαλαρώνει κι όχι γιατι έχω τρελαθεί από την στέρηση..τον πρώτο μου τον ήθελα τρελα ,μου φέρθηκε απαισια και τις δύο φορές Π κάναμε σεξ και μετά με παράτησε...μετά βέβαια πήγα με άλλους δύο που ηταν καταπληκτικοι και έκανα πολύ καλύτερο σεξ,αλλα και πάλι δε τρελάθηκα κιόλας...μήπως είμαι έτσι επειδή θελω τον πρώτο μου ακόμη ή επειδή η σεξουαλική μου ζωή ξεκίνησε στραβά? Μήπως τελικά είμαι σεξουαλικα νεκρή?
1
 
 
 
 
σχόλια
προφανως δεν εχει τυχει ο καταλληλος.και δεν εννοω μονο στο σεξουαλικο κομματι.οταν βρεθει αυτος που θα σε κανει να τον θελεις για πολλους λογους περα του σεξουαλικου, τοτε θα καταλαβεις οτι δεν εισαι ασεξουαλ.γιατι νομιζεις οτι το σεξ ειναι η αρχη κ τελος???με βαση αυτα που μας λες δεν σε απασχολει κατι αλλο περα απο το σεξ στο θεμα σχεση???
Scroll to top icon