ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2015 | 14:48

εφηβικός έρωτας

Λοιπόν παιδιά με αφορμή αρκετές εξομολογήσεις παιδιών στην εφηβεία που αφορούν ερωτικά ή τέτοιου είδους ζητήματα αποφάσισα να πω κάτι. Βλέπω τα σχόλια από κάτω και εκνευρίζομαι. Ελάχιστοι απαντάνε σοβαρά , πολλοί κοροιδεύουν και οι περισσότεροι λένε κάτι του τύπου "άντε διάβασε τα μαθήματά σου". Και σας ρωτώ. Εσείς δηλαδή στην εφηβεία δεν ασχοληθήκατε ποτέ με αισθηματικά; Δεν ερωτευθήκατε ούτε νομίζατε ότι ερωτευθήκατε; Μόνο διαβάζατε για το σχολείο και τίποτε άλλο; Και γιατί ένα παιδί να μη μπορεί να ενδιαφέρεται και για το σχολείο του και για το αίσθημα του δηλαδή; Γιατί ένα 16χρονο που έχει φίλο να αποκαλείται "ανώριμο" ή χειρότερα "πορνίδιο"; Όσοι απαντάτε έτσι νιώθετε καλά με τον εαυτό σας μετά; Έχω υπάρξει κι εγώ σ' αυτή την ηλικία, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα και ξέρω πως είναι. Όσο σπάνιο κι αν είναι να ερωτευθεί κανείς πραγματικά σ' αυτή την ηλικία δε θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε την εξομολόγηση του καθενός λίγο πιο ευγενικά; Και όχι δεν είμαι στην εφηβεία, την πέρασα αρκετά χρόνια πριν!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον επειδή τα έχουμε περάσει κι εμείς και μεγαλώνοντας διαπιστώσαμε πόσο οι "εφηβικοί έρωτες" μόνο σημαντικοί δεν ήταν.Κι έπειτα αν εγώ είχα παιδί,είτε αγόρι είτε κορίτσι στα 13,14,15 δεν θα ήθελα να μπαίνει και να διαβάζει μια ιστοσελίδα σαν αυτή πόσο μάλλον να γράφει σε αυτή το ανύπαρκτο αισθηματικό του πρόβλημα.Δεν νομίζω ότι είναι μια σελίδα που αφορά εφήβους.
Scroll to top icon