ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2015 | 01:44

Γενέθλια μονη..

Το αγορι μου μου εστειλε μια ζωγραφια του,το εκτιμω..ηταν ομορφο ετσι κι αλλιως λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για τσιχλες.Και το αγορι μου ηταν ο μονος που το θυμήθηκε.Η μανα μου με τον μπαμπα μου στο χωριο ουτε ενα τηλεφωνο..Οι φιλες μου διακοπες και μαλιστα η κολλητη μου σταμάτησε να μου μιλαει γιατι βρηκε παρεα απο το φοιτητικό καμπινγκ που μαλλον τη γεμίζει περισσοτερο..με διεγραψε και απο ολους τους λογαριασμούς στο ιντερνετ και στο κινητό δεν απανταει καν. Το αγορι μου το θυμήθηκε..ομως αυτη τη στιγμη ειναι μακριά και απλα μου εστειλε μήνυμα για χρονια πολλα..και οταν του ειπα οτι θελω να μιλησουμε στο τηλεφωνο γιατι σημερα εχω πήξει μονη μου,μου ειπε οτι ειναι εξω με φιλους του τωρα.Και οτι αυριο αν θελω..Υπεροχο ε? Απλα τα γιορτάζω με ενα κερακι πανω στη παστα που πηρα πριν.Χρονια μου πολλα λοιπον.Χρονια μου μοναχικά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Χρόνια σου ΠΟΛΛΑ και καλα!! Ξερεις κατι τέτοιες μέρες οι απογοήτευση ειναι έντονη γιατι εχουμε προσδοκίες. Λυπάμαι που περνας με αυτο τον τρόπο τετοια μέρα αλλα μην απογοτευεσαι. Θα ερθει μια μέρα σύντομα που θα περνας τοσο τελεια ωστε να ξεχασεις τη σημερινή. Ισως να ειναι μια Καλη ευκαιρία για να επαναπροσδιορισεις κάποιες καταστάσεις και σχέσεις! Μια μεγάλη αγκαλια σου στελνω και σου ευχομαι να μην νιώσεις ποτε ΞΑΝΑ ετσι!
Χρόνια σου Πολλά, δημιουργικά και καλά ! Μην στεναχωριέσαι, υπάρχουν εποχές που βιώνουμε μοναξιά και νιώθουμε παντέρημοι. Δεν θα είναι πάντα έτσι. Είναι όμως μια ευκαιρία αυτές τις περιόδους να αξιολογούμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στις ζωές μας και να αποφασίζουμε ή όχι για το ρόλο και τη βαρύτητα που θα τους δώσουμε. Σου εύχομαι μελλοντικά γενέθλια με τους ανθρώπους που χρειάζεσαι πραγματικά και κυριολεκτικά δίπλα σου !
Scroll to top icon