ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 19:11

Σπαλιαρας

Ενταξει ρε παιδια και στο κατω κατω τι ειπε?Οτι πηγε με πολλες!Και μαγκια του,γιατι με την εμφανιση που εχει,λογικο να εχεις με τοσες!Και εγω πλακα-πλακα τον ζηλευω!Θα ηθελα να ειμαι στην θεση του και να εχω παει με πολλες ωραιες!
1
 
 
 
 
σχόλια
To φοβερό δεν είναι αυτό που είπε. Μοντέλο είναι ο άνθρωπος, ε δεν περιμέναμε να μας κάνει και εξήγηση για την σχάση του ατόμου ή για την Γραμμική Α'. Είναι και μπάνικος (εμένα το σώμα του δεν μ'αρέσει, σαν μηχάνημα είναι) ,έχει και τα χρονάκια του ωστε να μπορεί να είχε πολλές, ε, δεν θέλει και πολύ να κοκορευτεί λίγο. Φοβερό είναι αυτό που ακολούθησε γιατί ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ. Τα (ομολογουμένως ξελιγωτικά) που ειπώθηκαν τρομερά δημόσια (μέσω FB, Τwitter κλπ. με hashtags το όνομά του τα διάβαζε κι εκείνη. Χωρίς να φταίει σε τίποτα. Πχ. κυκλοφόρησε meme να της βάζει λάδι αντιηλιακό ο Σπαλιάρας στην οπίσθια όψη και να γράφει η λεζάντα "εσύ ποιό νούμερο είπαμε ότι είσαι;".Eυτυχώς φαντάζομαι η γυναίκα ήξερε τι έπαιρνε εξ αρχής κι επιπλέον κι ο ίδιος (απ'ότι είδα περαστικά online) το διακωμώδησε με χιούμορ (του τύπου Με τόσα που γίνονται χαίρομαι που έγινα αφορμή να γελάσει το χειλάκι του κόσμου) κι έτσι...περασμένα ξεχασμένα. Πάντως ο κόσμος έχει γίνει αδηφάγος και τα social media ψιλοεμετικά.
Scroll to top icon