ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2015 | 15:40

Φόβος για AIDS! SOS!

Πήρα πίπα από έναν χωρίς προφυλακτικό, αλλά δεν τελείωσε καν μέσα μου, ούτε υγρά έβγαλε, κι η πράξη ήταν διάρκειας λιγότερο του ενός λεπτού, πολύ λίγο, κι από τότε μου χει καρφωθεί η ιδέα ότι κόλλησα AIDS..όλοι μου όλοι μου λένε δεν κολλάει τόσο εύκολα κι ότι οι πιθανότητες με το στοματικό είναι απειροελάχιστες,πόσο μάλλον αν δεν τελειώσει μέσα στο στόμα σου..αλλά μ'έχει φάει το άγχος!! Επίσης πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να βγουν έγκυρες οι εξετάσεις;;; 3 βδομάδες μετά την πιθανή επικίνδυνη επαφή;; (gay)
2
 
 
 
 
σχόλια
Κατά 99% είσαι οκ και δεν έχεις κάτι. Για να δεις εάν έχεις αντισώματα του κατά τν ίο στ οργανισμό σου πρέπει να περάσουν 3 εβδομάδες από τν επαφή. Τώρα για να είσαι σίγουρος κάνε το τεστ σε κάποιο νοσοκόμοι γράψε τν αλήθεια στο ερωτηματολόγιο (πολύ δεν το κάνουν) και όλα θα πάνε καλά.
Κατά 99,999% δεν έχεις τίποτα. Ωστόσο καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί κι εγώ είμαι υπερβολική σε θέματα υγείας. Αν θέλεις να κάνεις εξετάσεις πιο πολύ για να ξεαγχωθείς, ψάξε στο ίντερνετ ποιο νοσοκομείο κάνει τεστ αντισωμάτων hiv δωρεάν κοντά σου και πήγαινε εκεί. Τουλάχιστον μετά από αυτήν την εμπειρία θα είσαι πάντα προσεκτικός!
Scroll to top icon