ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2015 | 02:59

Φιλολογία ΑΠΘ

Ξέρετε αν το συγκεκριμένο πτυχίο και γενικότερα τα πτυχία του ΑΠΘ έχουν προβληματα αναγνώρισης στην αγορά εργασίας. Αν δηλαδή δεν θεωρούνται τόσο σοβαρά πτυχία? Δεν μιλάω για το δημόσιο, αλλά για το αν σε θεωρούν κανονικό πτυχιούχο εκεί έξω και σε δέχονται για μεταπτυχιακά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και έχουνε ισχύ τα πτυχία του ΑΠΘ... Τόσα χρόνια υπάρχει, τόσοι άνθρωποι που σπούδασαν στη Θεσσαλονίκη κρίθηκαν κατάλληλοι για μεταπτυχιακές σπουδές. Συνήθως βέβαια στα μεταπτυχιακά του εξωτερικού μπορεί να παραβλέπουν σε ένα βαθμό το πτυχίο και το ινστιτούτο και να δώσουν βάση σε πιο "χειροπιαστά", πιο πρακτικά πράγματα, όπως εργασιακή εμπειρία, καλές συστατικές, ωριμότητα του υποψηφίου (κρίνοντας από την προσωπική σου επιστολή κλπ).Αυτό γίνεται για να δίνονται πιο ίσες ευκαιρίες, ενδεχομένως σε άτομα που δεν είχαν την ευκαιρία να σπουδάσουν το αντικείμενό τους, αλλά εργάστηκαν ή το κυνήγησαν και μπορούν να το αποδείξουν.Τώρα, συγκεκριμένα για φιλολογία, με έναν καλό βαθμό πτυχίου θα ξεχωρίσεις. Το πρόβλημά σου είναι κυρίως ο ανταγωνισμός εντός σχολής... Θα ξέρεις βέβαια, ότι φιλόλογοι υπάρχουν παντού. Αν στοχεύεις σε μεταπτυχιακή σχολή με κύρος και σκοπευεις να κάνεις αίτηση άμεσα μετα τις σπουδες σου, η βαθμολογία σου θα είναι ζωτικής σημασίας.Τώρα, στο συγκεκριμένο επάγγελμα... Αν ποτέ θα εψαχνες δουλειά στην Ελλάδα, καλη τύχη...!
Scroll to top icon