ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2015 | 23:19

κινητο

εχετε ψαξει ποτε κινητο? οσο κατινιά και να ειναι εγω θα το εκανα ανετα, αλλα για συγκεκριμενους λογους που δεν μπορω να αναφερω, δεν μπορω να ψαξω.και κατα τη γνωμη μου το να ψαξεις δεν εχει να κανει με το αν κ ποσο εμπιστευεσαι/αγαπας τον αλλο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το χω κανει και δεν αφηνω κανεναν να αγγιξει το δικο μου. Αν εχει κατι να κρυψει ο αλλος μπορει καλλιστα να διαγραψει αυτα που δε θελει να δω. Αν ο αλλος με κανει να θελω να ψαξω σημαινει πως δεν τον εμπιστευομαι αρα την κανω ομορφα και ωραια.
Εχω ψάξει και επειδή είδα κάτι που υποψιαζομουν, δεν το μετάνιωσα. Πήρα τα μπογαλακια μου έπειτα και έφυγα. Και πριν το κάνω, ομολόγησα την πράξη μου.Δε θα το έκανα αν δεν είχα τόση σιγουριά για το τι θα δω.Καλύτερα που βγηκα αδιάκριτη παρα να πιανομουν κορόιδο μένοντας σε τέτοια σχέση.
Εχω ψαξει και το εχω μετανοιωσει. Ειναι πολυ πιθανο να δεις κατι και να το παρεξηγησεις, και αυτο εγινε την πρωτη φορα που εψαξα. Την δευτερη, ακομα δεν εχω μαθει ακριβως τι επαιζε γιατι απλα το ειδα, φρικαρα και του το ειπα και τσακωθηκαμε. Ειναι οντως μεγαλη κατινια αλλα δεν μπορω να βρω αλλο λογο για να κανεις κατι τετοιο περα απο ζηλεια και υποψιες..
Scroll to top icon