ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2015 | 15:34

Απορία

Το προηγούμενο μήνα πήγα και μίλησα σε 2 άγνωστες(διαφορετικές περιπτώσεις όχι την ίδια μερα) πήρα τα κινητά τους και βγήκα για ποτό. Και με τις δύο φιλιθηκα στο τέλος της βραδιάς. Όταν όμως ξαναεπιχειρησα να βγω μαζί τούς μου ρίξανε άκυρο και δεν μου ξαναμιλησανε από τότε. Εγώ τι να σκεφτώ τώρα? Τι μπορεί να πήγε στραβά? Να σημειώσω επίσης ότι βγήκα από σχέση καταστροφική όπου με κερατωσε και μου έριξε την αυτοπεποιθηση στο πηγάδι. Μετά από τα 2 αυτά σκηνικά νιώθω ακόμα ποιο άσχημα από πριν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην είσαι άπληστος. Ό,τι κρατεί κανείς, βοήθειά του. Τσίμπησες φιλάκι. Μια χαρά. Μην τα θες όλα δικά σου. Το ότι καταφέρνεις κάτι με μία, ή ξεκινάς παιχνίδι, ή σου κάθεται για παιχνιδάκια διάφορα, δεν σημαίνει ούτε πως θα πάει μέχρι τέλους, ούτε πως θα θέλει απαραίτητα να σε ξαναδεί μετά (χωρίς να έχεις κάνει εσύ κάτι λάθος). Ζήσε τη στιγμή.
Ναι γιατί ο κόσμος αποτελείται μόνο από αυτές τις 3 .Έλα αγάπη μου τώρα μην ακούω κουλά...έριξες την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα γι αυτό ....σταμάτα απλά να τα σκέφτεσαι και βουρ έξω ξανά .Άντε τι κάθεσαι ακόμα εκέι είσαι ????Είσαι μεγάλος και τρισμέγιστος παίχτης αγόρι μου μη κολλάς πουθενά !!!!!!!!!!!!!!
Scroll to top icon