ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2015 | 23:26

Ποια είναι η διαφορά ;

μεταξύ ενός άνδρα > και ενός > ;
5
 
 
 
 
σχόλια
Eγώ νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα απλά διεφέρουν στην προσέγγιση .Ο πέφτουλας είναι η επιτομή του greek καμάκι γλοιώδης λίγο τύπος στους τρόπους του με depasse ατάκες τύπου ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου...(ξερνάω)ενώ ο κυνηγός το έχει masteriasei λίγο παραπάνω και έτσι για το θεαθήναι ρίχνει και καμιά χυλόπιτα αφού χτυπήσει μην τον περάσουν και για κανά πέφτουλα .
Ο πέφτουλας είναι ό,τι κάτσει,ο κυνηγός προσπαθεί να ρίξει αυτό που έβαλε στο μάτι κυρίως για να αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί να το ρίξει.Ούτε η μία κατηγορία με ενδιαφέρει,ούτε η άλλη.Μ'αρέσουν αυτοί που διεκδικούν αυτό που θέλουν.
Ο "κυνηγός" θα μπορέσει να σε ρίξει καθιστός από την άλλη άκρη του μπαρ μόνο με τον τρόπο που θα σε κοιτάζει χωρίς να αφήνει ασαφή υπονοούμενα... ο "πέφτουλας" θα αφήσει το σημάδι του σε όλο το μαγαζί απο την υπερβολική προσπάθεια να σε "ρίξει"... κάνει ΜΠΑΜ... Πίστεψε με αυτά ξεχωρίζουν... μιλάμε για 2 διαφορετικά είδη όχι απλά 2 διαφορετικούς ανθρώπους!
Scroll to top icon