ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2015 | 22:02

ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!

ειναι νορμαλ η (κατα λιγα χρονια μικροτερη) αδερφη καποιου 24 ανθρωπου να εχει στο σπιτι του αδερφους της (που απο οτι λεει αυτος μενει μονος και αυτη μενει 5++ ωρες μακρια) δικα της ραφια στα οποια να εχει πανω αρκουδακια, σκατουλακια, κορνιζες με φωτογραφιες της κτλ;;;και ειτε ειναι ειτε δεν ειναι νορμαλ, ποσες ειναι οι πιθανοτητες να συμβαινει οντως κατι τετοιο;;;κατα τη γνωμη μου, οσο δεμενα και να ειναι 2 αδερφια δε πιστευω να εχει η αλλη τετοια πραγματα στο σπιτι του..αυτος μου φερεται πολυ καλα, εχουμε αρκετα κοινα ενδιαφεροντα και γενικα φαινεται να ταιριαζουμε...αλλα για τα δικα μου δεδομενα με δουλευει στο παραπανω θεμα...προσπαθω να τον εμπιστευτω αλλα δε μπορω να χωνεψω οτι θα εκανε η αλλη κατι τετοιο και πως αυτος θα το δεχοταν ετσι απλα...για να παρω αποφασεις θελω να ειμαι σιγουρη για την αληθεια αλλα δε ξερω πως...τι να κανω;;Μ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και που το ξέρεις με βεβαιότητα ότι πρόκειται περί αδερφής του?Στη θέση σου αυτό θα εξέταζαν εξ αρχής..Αν όντως είναι αδέρφια θα υπάρχουν φωτογραφίες Τους από μικρά παιδάκια ,όχι μόνο πρόσφατες Εννοώ αν στην έχει παρουσιάσει ως αδερφή του κ είναι η κανονική του γκόμενά κ απλώς μοιράζονται τον χώρο του ,???Μήπως σε έχει πσραμυθιασει εντελώς Ο τυπος? ?
Scroll to top icon