ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2015 | 02:12

Γεγονός

Και ναι θα αναφερθώ σε μια εξομολόγηση μιας κοπέλας που έφαγε άκυρο επειδή ήταν Καλή κοπέλα σύμφωνα με τα λεγόμενα του εν λόγο κυρίου...Καταρχάς πως αυτός ο άνθρωπος υποβαθμίζει τον ίδιο του τον εαυτό λέγοντας ότι δεν μπορεί να τις προσφέρει αυτά που προσδοκει η εν λόγου κοπέλα, άρα ο άνθρωπος αυτός είναι ανίκανος στο να αισθανθεί και να προσφέρει σύμφωνα πάντα με τα δικά του λεγόμενα,αλλά πάλι κάνεις δεν υποτιμάει τον εαυτό του αν δεν υπάρχει λόγος και σε αυτήν τν υπόθεση ο κύριος αυτός ήθελε να φύγει με το κεφάλι ψηλά κάνοντας το θύμα σε εισαγωγικά πάντα να μην νιώθει άσχημα που τν παρατάει ένα τρικ που το κάνουν όλοι οι δηλοι άντρες και οι πονηρόι διότι πότε δεν κλείνουν τς πόρτες τελείως υπάρχει και το ενδεχόμενο να γυρίσει όταν του καυλωσει αλλά τέτοια γομαρια είστε Αντε ρε που θέλετε να λέγεστε και άντρες..μυρμήγκια..
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι αν όντως δηλαδή ο συγκεκριμένος δεν μπορεί ή δεν θέλει να της προσφέρει όπως λέει αυτά που προσδοκεί που είναι το κακό; Επειδή δηλαδή η κοπέλα τον γουστάρει, πρέπει να γουστάρει και ο ίδιος ας πούμε; Όταν συμβαίνει το αντίθετο (άντρας γουστάρει γυναίκα χωρίς ανταπόκριση), η γυναίκα λίγο πολύ τα ίδια θα γυρίσει να του πει. Ίσα ίσα που η δειλία και η πονηρία θα ήταν να εφαρμόσει την πάγια γυναικεία τακτική του "σε βλέπω φιλικά". Εκεί είναι που αφήνεις αμφιβολίες και παραθυράκια. Ενώ αν πεις ότι δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω, εκεί είσαι ξεκάθαρος.
Scroll to top icon