ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2015 | 15:39

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι "αλλόκοτο" που ετοιμάζομαι να κάνω.

Μιας και δεν έχω κανέναν άλλον να συμβουλευτώ, καταφεύγω λοιπόν σε εσάς και στην προσωπική σας γνώμη.Το όλο θέμα μου έχει να κάνει με έναν νεαρό που μου αρέσει πάρα πολύ εδώ και αρκετό καιρό, τολμώ να πω πως σχεδόν μου κόβεται η ανάσα όποτε τον βλέπω, όμως δεν γνωριζόμαστε προσωπικά κι ούτε έχουμε κάποιους κοινούς φίλους ή γνωστούς ώστε να μεσολαβήσουν και να μπορέσω έτσι να τον γνωρίσω. Οι μόνες φορές που τον συναντώ είναι σε καφετέριες της πόλης που μένουμε, αλλά ούτε αυτή την ευκαιρία μπορώ να εκμεταλλευτώ και να πάω να του μιλήσω, γιατί είναι μονίμως μαζί με μεγάλη αντροπαρέα. Πρόσφατα κι εντελώς τυχαία κι αναπάντεχα έμαθα επιτέλους το όνομά του κι ότι είναι ποδοσφαιριστής σε τοπική μας ομάδα! Φυσικά τον αναζήτησα στο facebook, εφόσον, όπως προείπα δεν έχω κάποια άλλη δυνατότητα για να μπορέσω να τον πλησιάσω κι η μοναδική επιλογή που έχω αυτή την στιγμή είναι ένα αίτημα φιλίας στο facebook. Προτού όμως το στείλω, σκαρφίστηκα μια ιδέα:Η εικόνα του προσώπου του που έχει βάλει προφίλ είναι επεξεργασμένη στο στυλ των φιλτραρισμένων φωτο του ίνσταγκραμ. Αυτό τώρα ως παρατήρηση έρχεται και συμπίπτει με την ενασχόληση που έχω εγώ εδώ και χρόνια με την τέχνη της φωτογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, οπότε μπήκα στον πειρασμό να πάρω μια δημόσια φωτό του εν ώρα αγώνα από το επίσημο blog της ομάδας του και να δημιουργήσω την δική μου εικαστική παρέμβαση. Το στυλ της επεξεργασίας που έκανα και το ύφος που της απέδωσα μοιάζει περίπου στην επεξεργασία αυτής εδώ: http://metindemiralay.deviantart.com/art/DDD-86-80323396Θέλω, λοιπόν, να του στείλω την δημιουργία που έφτιαξα μαζί με το αίτημα φιλίας. Ξέρω πως πρόκειται για μια ανορθόδοξη κίνηση αλλά το κάνω με καλές προθέσεις και θέλω να πιστεύω πως ούτε τον προσβάλω ούτε τον τρομάζω - δεν στήθηκα δα κι έξω από το σπίτι του ούτε τον κυνηγάω κατά πόδας σε όλη την πόλη! Μια απλή φωτο του επεξεργάστηκα για να του την δωρίσω, ας πούμε, ως "αντίτιμο" για την - έστω - ιντερνετική του φιλία. Άλλωστε, οι φωτογραφίες από τους αγώνες του κυκλοφορούν ελεύθερα και δημόσια σε όλα τα αθλητικά σάιτ του νομού μας, δεν υπέκλεψα λοιπόν προσωπικές του φωτό κι ούτε έφτιαξα κάτι που να τον προσβάλει, αντιθέτως, πιστεύω πως, μιας κι είδα ότι του αρέσουν οι επεξεργασμένες εικόνες, με βάση την εικόνα που έχει βάλει στο προφίλ του, ίσως και να είναι περισσότερες οι πιθανότητες να του αρέσει τελικά αυτό που του έφτιαξα.Επειδή όμως δεν γνωρίζω τον χαρακτήρα του και τις αντιδράσεις του, θα 'θελα να αποφύγω την οποιαδήποτε πιθανότητα παρεξήγησης εις βάρος μου, οπότε, τι θα με συμβουλεύατε να του γράψω μαζί με την φωτό; Να του εξηγήσω τον σκοπό μου όπως σας τον εξήγησα εσάς στην παραπάνω παράγραφο θα ήταν σωστή κίνηση ή μήπως ένα τόσο απολογητικό ύφος θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα; Αν μπορείτε, βοηθήστε με να χειριστώ το θέμα όσο πιο σωστά γίνεται, δεν έχω κάποιον άλλον να συμβουλευτώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά πιστεύω οτι το αν θα του φανει γλυκιά ή creepy η κινηση σου εξαρτάται αποκλειστικά από το αν θα του αρέσεις εσυ η οχι. Αν οταν τον δει τη φωτογραφία προφιλ σου, του προκαλεσεις το ενδιαφερον και του αρέσεις, ενδεχόμενος να γουσταρει όλο αυτό το σκηνικό αλλά υπαρχει και η περίπτωση να του φανείς αδιάφορη και να μην του αρέσεις. Τοτε αυτόματα θα θεωρισει πως εισαι stalker. Μην δωσεις ιδιαίτερη σημασία στο τι θα του πεις και άπλα γράψε σε είδα στην καφετέρια και μου αρέσει ξέρωγω η κατι αντίστοιχο (δεν πιστευω πως θα παιξει μεγαλο ρολο).ΥΓ 1 δεν με ενθουσιαζει η ιδεα να του στειλεις την edited φωτογραφια του, για να σπασει ο παγος, αλλα αν εκει εχεις κατασταλαξει, αυτη την συμβουλη εχω για εσενα (αντρικη γνωμη)
Scroll to top icon