ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2015 | 00:27

Δεν θελω να κανω στοματικο

Δεν θελω να κανω στοματικο..εκεινος μου κανει και μου αρεσει πολυ αλλα εγω σιχαινομαι πως να το κανουμε δηλαδη! η μυρωδια, η αισθηση οτι θα ειναι μεσα στο στομα μου με αηδιαζει...α!ξεχασα!του κανω αλλα με προφυλακτικο και τελειωνει κανονικα αλλα λεει δεν ειναι το ιδιο και τωρα πλεον δε σταματαει να με παρακαλαει και να λογομαχουμε γιαυτο το θεμα!εκτος των αλλων ειχε πολλες συντροφους που παλια του εκαναν και μπορει να κολλησω aids, κονδυλωματα,ερπη,γονορροια, που ενω σε αυτον να μην εχουν εκδηλωθει να μεταδοθουν σε μενα!και κολλανε!το χω ψαξει πολυ και εχω ρωτησι και γυναικολογους!εσεις τι λετε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Θετική φωνή-checkpoint οργανισμος με δραση για οροθετικα ατομα. Στο chkeckpoint μπορεις να κλεισεις ραντεβου και παρεχονται εξετασεις για hiv κ ηπατιτιδα β ,c δωρεαν ανωνυμα ανοδυνα και σε 5'αποτελεσμα. ΨΑΞΤΟ !!! ειναι πολυ απλο και στι κεντρο, πολυ ευκολα προσβασιμο κλπ και θεσσαλονικη. Το αλλο μονο εσυ ξερεις πως να το χειριστεις και μεχρι που μπορεις εσυ να φτασεις στην σχεση σου.
Scroll to top icon