ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2016 | 00:24

Φυσικα

και δεν υπαρχουν πρεπει και ο καθενας οφειλει να ειναι οπως νιωθει αυτος ομορφα, αλλα στα δικα μου ματια τα ομορφοτερα ειναι τα εξαλλα νιατα. Τα νιατα που δεν εχουν τιποτα να κρυψουν και για τιποτα να ντραπουν, τα νιατα με το κορμι που παλλεται και ξεχειλιζει απο ορμονες. Εμενα τα νιατα μου αρεσουν να φορανε τα εξαλλα τα μπλουζακια και να μην τα νοιαζει, να μην ντρεπονται για τη ξεδιαντροπη ομορφια του σωματος τους και να μας την τριβουνε στη μουρη. Γιατι ειναι νιατα και ετσι πρεπει να ειναι και να χαιρονται την ηλικια τους και να τα χαιρομαστε και μεις. Οχι στους σεμνοτυφους και οχι στις μπουρκες και στις κατηχησεις και στη συντηρητικιλα. Και για να σας προλαβω δεν ειμαι κανας πορνογερος, μια τριανταρα ειμαι που προσπαθω να κραταω τα μυαλα μου ανοιχτα. Και απολαμβανω την ομορφια οπου υπαρχει, και οπως υπαρχει στη φυση υπαρχει και στον ανθρωπο και στο ανθρωπινο κορμι και φυσικα στα νιατα. Δε θα τα γεμισουμε εμεις με τυψεις και καθωσπρεπισμους, και δεν υπαρχει τιποτα το χυδαιο ουτε στο γυμνο ουτε στο ανθρωπινο σωμα.
1
 
 
 
 
σχόλια
για το ερωτικο και ως προς στη συντηρητικιλα να τα τριβουνε, αλλά να λένε και καμια κουβεντα της προκοπής, οχι μονο παπαριες (με το συμπάθειο κιολας). δεν ειμαστε όλοι υποχρεωμενοι να βλέπουμε την κάθε αρρωστημενη φαση που πουλανε οι ιματζ μεικερς στα 'ανηλικα" και τα'νιατα" και να νοιωθουμε 'ιν". το αναποδο θα λεγα.
Scroll to top icon