ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2016 | 19:13

Τι μου προτείνετε

Διατηρω ερωτικες επαφες με μια κοπελα εδω και περίπου 7 χρόνια, δεν γνωρίζω τον κύκλο της, δεν γνωρίζει τον δικό μου, αλλά νομίζω ότι πλέον τα συναισθηματά μου έχουν γίνει πιο βαθιά για'κείνη, από την άλλη φοβάμαι μήπως χάσουμε κι αυτό που ήδη υπάρχει, φοβάμαι μήπως δεν αισθάνεται το ίδιο με'μένα, φοβάμαι μήπως αν τελικά αυτό εξελιχθεί σε μία πιο μόνιμου τύπου σχέση, δεν ανταποκριθώ έτσι όπως θα ήθελα κι έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου, όπως επίσης σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι λίγος απεναντί της.
4
 
 
 
 
σχόλια
Την απαντηση την ξερεις ηδη. Επτα χρονια!!!! Ειναι δυνατον να μην νιωθει κατι παραπανω??? Οι γυναικες ειμαστε πιο συναισθηματικες απο τους αντρες. Δυσκολα μια γυναικα να μεινει με καποιον τοσο καιρο μόνο για την σεξ. Επαφη. Δεν μιλατε καθολου? Δεν εχετε συζητησει για τις επιθυμιες της, τις αναγκες της? Συγνωμη που γινομαι αδιακριτη αλλα μιλαμε για εφτα χρονια! Ηδη θα επρεπε να γνωριζεστε καλα. Ειναι ευκολο με τοση οικειοτητα να της μιλησεις. Μια παρατεταμενη αγκαλια, μια κουβεντα γλυκια στα χαλαρα..
Από όσα γράφεις φαίνεσαι ότι έχεις ανασφάλειες κι αφήνεις τους φόβους να σε κυριεύουν. Πώς θα το αλλάξεις αυτό; Με σκέψη, εμπειρία, διάθεση για ενδοσκόπηση και για αλλαγή και -γιατί όχι;- κάποιες επισκέψεις σε έναν ψυχολόγο.
Scroll to top icon