ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2016 | 12:35

Ερωτηση για κοπελες που εχουν κανει αυξητικη στηθους.

Καλημερα! Δεν ξερω αν υπαρχει εδω μεσα καποια κοπελα που να εχει κανει πλαστικη στηθους. Εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο για την επεμβαση. Ανεβηκα απο Κρητη Αθηνα μια μερα πριν για να μου εξηγησει την διαδικασια. Ενω ημουν βεβαιη οτι ηθελα να κανω την επεμβαση μου δημιουργηθηκαν καποιες αμφιβολιες, οχι απο τα λεγομενα του γιατρου(γιατι ως γνωστων ολα τα παρουσιαζουν απλα). Εφυγα απο το ιατρειο και ακυρωσα την επεμβαση γιατι ηθελα να το ξανασκεφτω και να παρω γνωμες απο κοπελες που εχουν κανει την επεμβαση αυτη. Ενω ξερω 2-3 κοπελες που εχουν κανει δεν θελω να τις ρωτησω γιατι δεν θελω να μαθευτει οτι σκοπευω να κανω την επεμβαση( δεν θα ειναι μεγαλη η αλλαγη). Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ειχατε υπερβολικους πονους μετα και για ποσο καιρο? Ακομα, αν νιωθατε περιεργα ή αβολα το στηθος, σαν να σας βαραινει, για καιρο? Οπως επισης και ποσο καιρο χρειαστηκε η επουλωση των πληγων. Ο γιατρος που επισκεφτηκα εγω ηθλε να κανει περιθηλεα επεμβαση γιατι καλυβουν καλυτερα τα σημαδια και μου ειπε πως δεν θα χρειαστει ουτε λευκαντικη κρεμα. Χρησιμοποιησατε καποιο λευκαντικο προιν μετα? Θα παρακαλουσα σοβαρες απαντησεις γιατι για μενα ειναι πολυ σοβαρο το θεμα. Ευχαριστω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έκανα αυξητική στήθους πριν τρία χρόνια κ θα προσπαθήσω να σου πω όσα θυμάμαι. Η εγχείρηση έγινε από την θηλή (μου είχε πει ότι ήταν νέα μέθοδος η οποία δεν αφήνει κ μεγάλο σημάδι κ πραγματικά έτσι ήταν, ούτε καν φαίνεται η τομή). Παρεμεινα ένα βράδυ στο νοσοκομείο (γνωστο ιδιωτικο μαιευτηριο) κ ειχα καποιους πονους κυριως στην περιοχη της μασχαλης. Οχι κατι σπουδαιο. Για δυο περίπου εβδομάδες, αν θυμάμαι καλά, απαγορεύεται να σηκώνεις τα χέρια σου κ φυσικά να σηκωνεις βάρος. Για περίπου ένα μήνα σου έχει δεσει το στήθος με ειδικά αυτοκόλλητα γύρω μέχρι πίσω στην πλάτη. Αφού αφαιρεθούν αυτά θα δεις κ το αποτέλεσμα. Στην αρχή θα δείχνει πολύ στητο αλλά σιγά σιγά θα πάρει μια πιο φυσική μορφή. Εβαζα μια κρέμα σύσφιξης για ένα μήνα κ μου είχε πει ο γιατρός να μην δει το στήθος μου γυμνό ο ήλιος για να μην μαυρισουν οι τομες. Προσωπικά δεν το μετάνιωσα που την έκανα. Ελάχιστοι δικοί μου το γνωρίζουν κ σε όσους μετέπειτα το είπα δεν το πίστευαν. Το στηθος μου δειχνει φυσικο επειδη επελεξα το μικροτερο νουμερο κ δεν ειναι καθολου απο αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση. Φυσικα να πω οτι μεγαλο ρολο παιζει ο πλαστικος χειρουργος που θα κανει την εγχειρηση.Ελπιζω να σε καλυψα.
Scroll to top icon