ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2016 | 02:05

Πως

Μπορώ να καταφέρω να φλερταρω και να γίνομαι ερωτικός και όχι μόνο φιλικός, ευγενικός; Ψαχνω ιδέες"Οι περισσότεροι άνθρωποι που εδν είναι καλοί στην τεχνική του φλερτ δεν έχουν την ικανότητα να “διαβάσουν” τους άλλους, με αποτέλεσμα είτε να προσβάλλουν το “στόχο” τους είτε να ξεπερνάνε τα όρια. "
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να κλείνεις το μάτι διακριτικά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Ακόμη το να αγγίζεις το πάνω χείλος σου με την κορυφή της γλώσσας είναι ένα σαφές ερωτικό σημάδι και μάλιστα με πολλές προεκτάσεις. Τέλος κάθε φορά που θα περνάει δίπλα σου θα πρέπει να φροντίσεις τα σώματα σας να εφάπτονται, στο φτερό που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, ιδιαίτερα στις περιοχές ενδιαφέροντος.
Ερωτικό μπορεί να είναι ένα βλέμμα.. Πρώτα να δείχνεις ενδιαφέρον φλερτάροντας από απόσταση. Μετά αν ο στόχος σου λάβει το μήνυμα θα ανταποκριθεί και ίσως και να χαμογελάσει. Έπειτα παίρνεις το ποτό σου και πλησιάζεις ευγενικά και με χαμόγελο, συστήνεσαι και αρχίζεις τη συζήτηση. Εάν υπάρχει ανταπόκριση όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Τώρα για να μην τρομάξεις το άτομο που προσεγγίζεις, καλό θα είναι να μην είσαι πολύ διαχυτικος στο άγγιγμα, καλύτερα να μην αγγίζεις καθόλου γιατί δείχνεις οικειότητα που δεν την έχεις κερδίσει καθότι άγνωστος.. Στο τέλος αφού δείξεις το ενδιαφέρον σου, ζητάς κάποιο μέσο επικοινωνίας (καλύτερα κινητό και όχι μέσα κοινωνικής δικτυωσης) και ανάλογα την απάντηση καταλαβαίνεις και την εξέλιξη... Καλή επιτυχία! :)
Scroll to top icon