ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2016 | 01:36

Alone

Είμαι πολυ ρομαντική για την εποχη που ζω.. και φοβαμαι πως θα μεινω μονη μου.. Στο σπιτι μου δεν εχω τηλεοραση, γιατι τη σιχαινομαι. Ναι, βαριεμαι και τις ταινιες. Αντιθετως, λατρευω το θεατρο, την ποιηση, τη μουσικη, περιπατους ή βολτες με το ποδηλατο, ατελειωτες συζητησεις, παιχνιδια.. ολα αυτα φαινονται παραξενα σε πολλους.. χωρισαμε με κάποιον πριν λιγο καιρο, γιατι δεν αντεχε.. ναι συγνωμη, δε θελω να καταληξω να γυρναω απ' τη δουλεια, να τρωω κ να λιωνω στην ..tv..Λοιπον, οπως ανεφερα και παραπανω, φοβαμαι πως θα μεινω μονη μου.
9
 
 
 
 
σχόλια
δεν εισαι μονο εσυ που το σκεφτεσαι αυτο. κι εγω το σκεφτομαι που ειμαι αγορι. τι να πω υπομονη να κανουμε κ κατι θα βρεθει κ για μας δε μπορει.. παρεμπιπτοντως κ εμενα μου αρεσουν ολα αυτα κ θα ηθελα κ της κοπελας μου (οταν αποκτησω) να της αρεσουν αυτα, αλλα που, ολοι/ολες καθονται με το κινητο στο χερι ολη μερα
Με συγκινησεs.κ γω ειμαι ρομαντικοs κ ζω κ νιωθω σχεδον τα ιδια..θελω να σου πω να μη φοβασαι κ να ελπιζειs χωριs να το κηνυγαs.μεινε αυθεντικη κ να χαμογελαs κ να ονειρευεσαι. Α.
Χαιρομαι πολυ που βλεπω πως υπαρχουν κι αλλοι.. , Μπορουμε θαρρω, να κανουμε τον κοσμο ενα τσακ καλυτερο..Αυθεντικοτητα.. τοσο σπανια λεξη, στην οραγματικοτητα αυτη του δηθεν και της υποκρισιας! Α. Καλο υπολοιπο! Α.
Scroll to top icon