ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2016 | 19:27

Το μεγάλο μου ελάττωμα...

Όταν δεν συμπαθώ κάποιον...το δείχνω έντονα...χωρίς να το θέλω...
9
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι σε καλό δρόμο από τη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως είναι ελάττωμα. Κόψε το όσο είναι νωρίς γιατί το μόνο που πετυχαίνεις έτσι είναι να κάνεις τον άλλον να σε αντιπαθήσει και αυτός, ακόμη και αν σε είχε συμπαθήσει. Και έτσι χάνεις μια πολύτιμη ευκαιρία να τον γνωρίσεις πραγματικά, μιας και η πρώτη εντύπωση που έχουμε για κάποιον σπάνια είναι σωστή.
Συνήθως αυτό γίνεται ασυνείδητα και ειδικά αν είσαι ειλικρινής και δεν τα πηγαίνεις καλά με το ψέμα. Αν παρ' όλα αυτά αναγνωρίζεις εκείνη την ώρα πως γίνεσαι αγενής ή ότι βγάζεις επιθετική συμπεριφορά, μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να το μετριάσεις. Δεν συμπαθούμε τον άλλο δεκτό, κρατάμε τις αποστάσεις μας, θέτουμε τα όριά μας, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον βρίσουμε κιόλας.
Και πολύ καλά κάνεις (εφόσον δε ξεπερνάς τα όρια). Έιναι πολύ πιο τίμιο και για εσένα αλλά και για τον άλλο.ΥΓ. Για το ότι το δείχνεις εντονα (χρειάζεται να μας δώσεις παραδείγματα) έχω έναν ενδοιασμό.
Scroll to top icon