ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2016 | 13:45

σοβαρο πρόβλημα!

Καταρχήν είμαι καινούρια εδώ, έφτιαξα λογαριασμό για να ακούσω απόψεις,στις αρνητικές δεν θα δώσω καθόλου βάση ( στις βρισιές με λίγα λόγια) Είμαι μικρή σε ηλικια (πολύ) και τα έχω με ένα αγορι 1 χρονο και 2 μήνες.. αυτο το ξέρουν οι γονείς μου (βασικά ή μητέρα μου , ο πατερας μου δε ζει) Και έκανα κάτι παραπάνω με το αγορι μου ( το οποίο είναι 3 χρόνια μεγαλύτερο μου) ...αυτο το κατι παραπάνωω ελπιζω να το καταλάβατε ... αλλα πήρε προφυλάξεις το αγορι μου και μιας που ήταν η πρωτη μου φορα έχω πολύ αγχος και ανυσηχω , αν είμαι εγκυος το εχω συζητησει με τις κολλητες μου και δεν με περνουν τοσο στα σοβαρα γτ λενε οτι δεν προκειται να εχω μείνει εγκυος αφου πήραμε και προφυλάξεις και επίσης (συγνώμη για αυτο που θα πω) δεν έχυσε μέσα μου ...με έχει πιασει το στομαχι μου και δεν ξερω απο τι είναι .....επισης δινω εξετασεις στο σχολειο και θα δωσω και για το lower και εχω αγχωθει με ολα ...και δεν ξερω αν ειναι απο το αγχος ολα αυτα που νιωθω ή απο αυτό που έκανα... (εαν εχει γινει κατι τι να κανω) (δεν θελω να το μάθει με την καμια ή μητέρα μου)
3
 
 
 
 
σχόλια
Το στομάχι σου είναι πιθανό να σε ενοχλεί απ΄το υπερσυσσωρευμένο άγχος. Το πλέον πιθανό δεν είσαι έγκυος εφόσον είχατε προφυλακτικό και δεν τελείωσε μέσα. Να ξέρεις όμως ότι και τα προσπερματικά υγρά (υγρά που εκκρίνονται πριν τον οργασμό) έχουν μια μικρή ποσότητα σπέρματος που μπορεί να επιφέρει εγκυμοσύνη.Επειδή είπες ότι είσαι πολύ μικρή, ελπίζω να μην πιέστηκες να κάνεις κάτι και να μην ένιωσες άβολα. Εφόσον η μητέρα σου ξέρει για τη σχέση σου, καλό θα είναι να της μιλήσεις, να της πεις ότι έκανες σεξ γιατί πλέον πρέπει να κάνεις τεστ ΠΑΠ κάθε χρόνο αν έχεις σεξουαλικές σχέσεις και κάθε 2-3 χρόνια αν δεν έχεις. Μην αμελήσεις το τεστ ΠΑΠ, σώζει ζωές!καλή αρχή στη σεξουαλική σου ζωή και καλή τύχη με τα διαβάσματα και τις εξετάσεις σου.
Κοιτα εφόσον το αγόρι σου χρησιμοποίησε προφυλακτικό και δε τελείωσε μέσα σου, τότε δε υπάρχει πρόβλημα.. Δε μένεις έγκυος τόσο εύκολα. Είσαι μικρή και άπειρη και λογικό να φοβάσαι και να ανησυχείς. Γιαυτό σε έπιασε το στομάχι σου.. Μην στεναχωριεσαι. Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις. Και πάντα με προφυλάξεις στο σεξ!
Scroll to top icon