ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2016 | 14:55

Please help!

Γεια σας!Είμαι 30 ετών, έχω μόνο απολυτήριο γυμνασίου και θα ήθελα να συνεχίσω σπουδές είτε σε δημόσιο ΙΕΚ είτε σε λύκειο δεύτερης ευκαιρίας είτε σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια σχολή, επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι καλά. Θέλω να έχω μία παραπάνω μόρφωση και ένα χαρτί-εφόδιο στα χέρια μου. Λύκεια δεύτερης ευκαιρίας δεν έχω ακόμα βρει στην αναζήτησή μου στο ίντερνετ (σε ενιαίο ή επαγγελματικό λύκειο με 16χρονα δε θέλω να πάω) και τα δημόσια ΙΕΚ νομίζω πως απαιτούν απολυτήριο λυκείου. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε, μπορείτε σας παρακαλώ να βοηθήσετε;Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!
2
 
 
 
 
σχόλια
Εχω την εντυπωση πως τα σχολεια δευτερης ευκαιριας απευθυνονται σε ατομα ηλικιακα μεγαλυτερης ηληκιας απο τα 16 αν και μερικες φορε υπαρχουν περιπτωσεις που υπαρχουν.... αν πατησεις στο google σχολεια δευτερης ευκαιριας δεν σ βγαζει τιποτα;;http://www.gsae.edu.gr/el/geniki-ekpaidefsi-enilikon/deyteri-efkairia/s-d-e-sxoleia-deyteris-efkairias Εγω βρηκα αυτη εδω τη σελιδα κοιτα και εσυ .
Γιατί δεν ψάχνεις για εσπερινό λύκειο; Λογικά θα έχει μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά και να μην έχει, το σημαντικό είναι να πάρεις το απολυτήριο που το χρειάζεσαι για να συνεχίσεις με άλλες σπουδές.
Scroll to top icon