ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2016 | 01:23

Χωρις τιτλο

Δεν ξερω τι τιτλο να βαλω για την περιπτωση μου, γραφω εδω μια δυο φορες τον μηνα για αυτον που δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι! Απλα δεν μπορω, δεν γινεται ειναι το απωθημενο μου! Δε μου εδωσε την ευκαιρια να το εξομοληθω σε αυτον, απλα εξαφανιστηκε κ ετσι εγω το εξομολογουμε σε εσας, σε οποιον τυχαια διαβασει το κειμενο μου. Απλα να το βγαλω απο μεσα μου... τον σκεφτομαι κ νοσταλγω την καθε μας στιγμη! Σημερα αποφασισα οτι θελω να τον δω με αλλη απλα για να ξεκολλησω οριστικα! Ή απλα να τον δω κ ας μην ανταλλαξουμε κουβεντα....φωτια στα απωθημενα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αχ τα απωθημενα... πέρα απο μια αγκαλιά που σου στέλνω θα σου δώσω και μια συμβουλή: ποτέ μην εναποθέτεις το κλείσιμο του κύκλου μέσα σου πάνω στον άλλο. Μην λες θα τον ξεπερασω οταν τον δω (σκέτο ή με αλλη) / οταν τα πω ολα και με βρισει / οταν φυγει απο την πολη κλπ, γιατι γατζώνεις ακομα περισσοτερο τα συναισθηματα σου πανω του. Ξεκινα να λες, "θα ξεκολλήσω όταν δεν θα έχω αναγκη να τον αγαπώ πια, όταν δεν θα θεωρώ πως ειναι το καλύτερο που θα μπορουσα να εχω, οταν αντιληφθω πως ΑΞΙΖΩ και ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ καποιος ιδιος και καλυτερος. και βασικα θα αρχισω να φτιαχνω τις συνθηκες ετσι ωστε να τον βρω, και θα βγαλω και το διπλωμα μου, και θα γραφτω στο ταδε χομπυ/ θα μαθω την ταδε γλωσσα που παντα ηθελα/ θα αρχισω να πηγαινω gym ωστε να χτισω μεσα μου τον τοιχο που θα με χωριζει απο αυτον που δεν εχω και δεν χρειαζομαι τελικα".
Scroll to top icon