ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2016 | 23:32

Δουλειές για αντικοινωνικές/αγοραφοβικές.

Μπορείτε να προτείνετε δουλειές κατάλληλες για γυναίκες που σας έρχονται στο μυαλό και δεν απαιτούν να συναναστρέφεσαι καθημερινά με πολλούς άγνωστους και διαφορετικούς ανθρώπους; Εγώ έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής λαντζέρισσα, εργάτρια σε βιοτεχνία και κοπέλα που μοιράζει φυλλάδια σε πολυκατοικίες. Καμιά άλλη επιπλέον πρόταση, βρε παιδιά;
5
 
 
 
 
σχόλια
Τα επαγγελματα που αναφέρεις έχουν .αρκετή εως πολύ συναναστροφή με άλλους.Δύο επαγγελματα που μπορω να σκεφτώ με ελάχιστη συναναστροφή με αλλα άτομα είναι προγραμματιστρια και μεταφραστρια διότι συνήθως δουλεύουν από το σπίτι.
Όλες οι δουλειές γραφείου. Για ακόμη "χειρότερα", με την καλή έννοια το λέω: Ερευνήτρια, συγγραφέας, κοινωνική ανθρωπολόγος ή βιολόγος ή ακαδημαϊκός της βιοηθικής που μελετάει τα ζώα και τη φύση.Δεν γνωρίζω αν θα βοηθούσε ή αν θα ήταν ακόμα πιο πιεστική, η επιλογή για μετακόμιση σε μια (δεκτική για τους επισκέπτες) μικρή πόλη ή χωριό.Επίσης κρίνω ότι ίσως βοηθάνε επαγγέλματα μέσω ίντερνετ (πχ e-shop οποιουδήποτε περιεχομένου).
Διαφωνώ με τις δουλειές γραφείου γιατί πολλές περιλαμβάνουν εξυπηρέτηση πελατών, τηλεφωνική ή από κοντά. Θα συμφωνήσω στο κομμάτι της πληροφορικής το τεχνικό (π.χ. προγραμματιστής, γραφίστας κλπ.) και για τα υπόλοιπα επαγγέλματα που λες.
Scroll to top icon