ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2016 | 22:30

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ .

Αυτές οι εξομολογήσεις , οι χωρίς ειρμό , που ο εξομολογούμενος ή εξομολογουμενη μοιαζει να τρέχει και απο πισω τους τρέχουν 1000 μεταλλαγμένα αιμοδιψή ΑΛΙΕΝ . Και αυτοί ΠΡΕΠΕΙ , πρέπει οπωδήποτε να μας πουν τι είναι αυτό που έχουν στο κεφάλι τους διότι από αυτό κρέμεται η τυχη όλης της ανθρωποτητας . Και τα άλιεν ολοένα και πλησιάζουν και ο χρόνος λιγοστεύει και πού καιρός για γραμματική και συντακτικό , πού χρόνος για να πληκτρολογήσει κανείς όλα τα γραμματα !! Και η κατάσταση είναι τόσο επείγουσα που χάθηκαν πλέον οι τελείες και τα κόμματα τώρα πλέον μόνο θαυμαστικα !!!!! ΕΝΙΟΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΙΞ , ΜΟΥΜΠΛΕ ΜΟΥΜΠΛΕ !!! ). Και στο τέλος ,ο ήρωας της εξομολόγησης , (που παρόλη τη βιασύνη , παρόλα τα αιμοδιψή άλιεν , παρόλο που έκοβε τα φωνήεντα από τις λέξεις κατάφερε να γράψει το μακροσκελές του σεντόνι - μίνι νουβέλα ) πάντα μα πάντα , αγχομαχώντας, ρωτάει τους αναγνώστες , αυτούς τους ήρωες που τα κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος της εξομολογησης ( ή απλώς έκλεψαν διαβάζοντας το τέλος ) μια ερωτηση του στιλ: "Με θέλει ?? Εσείς τ πιστευετε ??? Τ να κανω πλιζζζζζ χεεελπππ !!! "
2
 
 
 
 
σχόλια
Το κινητο για τη lifo ειναι ενα θεμα... Οταν γραφεις σε μια οθονη σπιρτοκουτο με το touch να σου βγαζει τη καταχωρηση στον αερα τη στιγμη που θες να διορθωσεις μια λεξη και πατησες το αντιστοιχο "κουμπι" απο κατω... Και οι τόνοι του επισης.. Θελεις που θελεις καρφιτσα για να γραψεις σε ενα κινητο 5 ιντσων λιγο στραβομαρα να εχεις, τα κεφαλαια ειναι απαραιτητα για να βλεπεις πληκτρολογιο + σπιρτοκουτο... Τουλαχιστον η προσβαση στη lifo απο desktop ή laptop, παρεχει ορθογραφικο ελεγχο. Παντως εγω διαβαζω τα παντα και για τους ανω λογους δειχνω κατανοηση στα δικα μου συντακτικα-ορθογραφικα λαθη μου :)
Scroll to top icon