ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 01:45

Κάθε φορά...

που κοιτάζω φωτογραφία σου σε ερωτεύομαι κι άλλο. Σε θέλω πολύ.. Αλλά υποθέτω ότι πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου. Και για αυτό δε θα σε ξαναψάξω. Αν σου λείψω ξέρεις πως να με βρεις. Να προσέχεις.. Σε φιλώ γλυκά στις χειλάρες σου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις.. Αλλά εξομολογήθηκα εδώ για να μην φανώ αδύναμη άλλη μια φορά και τα πω σε αυτόν. Του τα χω πει πολλές φορές. Απλά ακόμα πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα με ψάξει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά θα το κάνει. Όταν ξεπεράσει τον ηλίθιο εγωισμό του.
Καλό μου κορίτσι, όσο ψυχρά και να γράφω κάποιαν πράγματα δεν το κάνω με χαιρεκακία αλλά μπας και ακούσει μία λογική άποψη κάποιος που αισθάνομαι ότι πονάει... Ξέρεις κάτι; πιστεύω ότι οι εξηγήσεις είναι πάντα απλές, το μυαλό μας τις κάνει σύνθετες γιατί θέλει να ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Αν σε ήθελε, δε θα υπήρχε εγωισμός, ο εγωισμός και όλα αυτά τα κουραφέξαλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Scroll to top icon