ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2016 | 21:56

Σούζες κ Αλητεία

Γιατί νομίζει ο κόσμος πως πάνε μαζί αυτά;Μ αρέσει πολύ να κάνω Σούζες! Έχω μεγάλου κυβισμού μηχανές και πάντα μου αρέσανε οι σούζες. Εντάξει δεν είμαι και ο Βαλεντίνο στην οδήγηση, αλλά γουστάρω πολύ την ταχύτητα. Στροφιλίκια, μπάντες, 8χτάρια, σούζες, σφήνες και οτιδήποτε μου ανεβάζει την αδρεναλίνη πάνω στα δίτροχα.Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε όλο αυτό, είναι πως δεν μου φαίνεται!Αν με δεις στο δρόμο (είτε με τα πόδια, ή με το αυτοκίνητο ή ακόμα και αν απλά οδηγάω ήρεμα) δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το μυαλό σου. Είμαι απλά "ένας βλακάκος μπούλης που του δώσανε λεφτά οι γονείς για να πάρει μηχανάκι". (Και τα βράδια κάνω τα χειρότερα!)Όπου το έχω πει αυτό (μετρημένες φορές), ή δεν με πιστεύουν, πράγμα που δεν με πειράζει καθόλου, ή με κοιτάνε νομίζοντας πως θα τους πάρω την τσάντα στο φανάρι ή θα τους πετάξω κανένα αυγό ξερω γω. Πολύ με στεναχωρεί.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι αλητεία η σούζα, ούτε τα μηχανάκια/μηχανές. Αλητεία είναι να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου και των υπολοίπων οδηγών που μοιράζονται το δρόμο. Θα μιλήσω για μηχανή πχ, όπως και να το δούμε από τη στιγμή που ισορροπείς σε 2τροχούς είσαι εκτεθειμένος. Πριν μερικές μέρες σταματημένη σε κόκκινο φανάρι, έσκασε από πίσω αυτοκίνητο που δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση. Μόνο να σε ρίξει κάτω και να πέσει πάνω σου μηχανή 200+ kg τσακίστηκες. Πόσο μάλλον να έχεις ο ίδιος προκαλέσει την τύχη σου με παράτολμα κόλπα.Καλή η αδρεναλίνη και η αίσθηση ελευθερίας, αλλά χρειάζεται κράνος και σύνεση. Και καμία εμπιστοσύνη φυσικά στους υπόλοιπους οδηγούς, άπειρη προσοχή.
http://www.protothema.gr/greece/article/599757/mono-stin-attiki-21-atoma-skotothikan-se-trohaia-ton-ioulio/Κανονικά θα έπρεπε να παίρνουμε δίπλωμα 25 χρονών και όχι από 17 πλέον, αλλά είναι πολλά τα λεφτά για το κράτος Άρη.Πρώτα μαθαίνεις να κυκλοφορείς με τα ΜΜΜ και μετά με το ΙΧ και τις μηχανές.
Scroll to top icon