ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2016 | 16:49

Θέλω να γίνω

ανακρίτρια.Θέλω να βάλω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό που λέμε απονομή της δικαιοσύνης.. Θέλω να βοηθήσω τον αδικημένο άνθρωπο να ζήσει τη ζωή του και αυτόν που έχει διαπράξει έγκλημα να συμμορφωθεί.. Θέλω μία κοινωνία, στην οποία οι νόμοι, που ίδρωσα να μάθω, θα εφαρμόζονται και θα χαίρομαι που έχω συμβάλλει και εγώ σε αυτό..Μακάρι να περάσω στο δικαστικό! Ξέρω πόσο δύσκολο είναι και για να περάσεις με τις φήμες περί μη αδιάβλητου τρόπου να με αποθαρρύνουν και τις τεράστιες ύλες των δέκα συν μαθημάτων να υφίστανται συνεχείς τροποποιήσεις.. Ξέρω πως και μετά θα είναι δύσκολα με τις μεταθέσεις, αλλά το έχω ονειρευτεί τόσο που το να μην το ζήσω φαντάζει ακατόρθωτο...Και ας μου λένε όλοι να μπω για τα λεφτά..Ποσώς με ενδιαφέρουν.Εξασφαλισμένη δεν είμαι, αλλά αν κάνω όλα αυτά για τα λεφτά θα σιχαίνομαι τον ίδιο μου τον εαυτό.Και ας μου λένε όλοι φύγε από την Ελλάδα.Εγώ εδώ θα μείνω και θα το παλεύω..Και ας γίνει ό,τι γίνει..
5
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι μου γλυκό, όπως θα σου έμαθαν στη Νομική, ο ανακριτής δεν απονέμει δικαιοσύνη, απλώς διενεργεί την λεγόμενη τακτική ανάκριση κυρίως επί κακουργημάτων, τα περαιτέρω εικάζω ότι τα γνωρίζεις.Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι καλή επιτυχία. Και μην έχεις υψηλές προσδοκίες για την ''απονομή'' της δικαιοσύνης στη χώρα μας, οι παθογένειες είναι πάμπολλες, χρόνιες και δε νομίζω ότι υπάρχει η πραγματική βούληση να θεραπευθούν για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Scroll to top icon