ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2016 | 18:40

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ

Ημασταν μαζι 5 χρονια, με εναν ακομα ενδιαμεσο χωρισμο. Ιδια παρεα ας πουμε. Μου φερθηκε ασχημα, δε μου εδωσε καν το χωρισμο που αξιζα. Το καταλαβε,μου ζητησε και συγγνωμη για τον τροπο του. Εγω ειχα πολυ θυμο, που οσο παει μειωνεται. Νομιζω το ξεπερναω ,αν δεν το εχω ηδη ξεπερασει. Κι ομως κατι με κανει να θελω να δω τι κανει κι αν ειναι καλα. Μηπως οτι δεν εχω βρει κατι ενδιαφερον ,εκτος απο χαζουλικα πραγμτα ? Πιστευετε ειναι νωρις (7 μηνες χωρισμου) για καποια αλλου ειδους επαφη? Να ξεκαθαρισω ζητημα επανασυνδεσης δεν παιζει απο καμια πλευρα, αλλα φοβαμαι πως μια επαφη ισως επαναφερει αισθηματα, που δε θελω να εχω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αφού φοβάσαι ότι μια συνάντηση ίσως σε πάει πίσω στην προσπάθεια που κάνεις για να ξεπεράσεις αυτή την κατάσταση μην επιδιώξεις συνάντηση. Νομίζω πως είναι σύνηθες, ιδιαίτερα για μας τις γυναίκες, ακόμα και αν ο άλλος μας έχει φερθεί απαίσια μετά από καιρό να νιώθουμε ότι πρέπει να μιλήσουμε μαζί του και να έχουμε μια επαφή γιατί ισως φερόμαστε υπερβολικά που ξεκόψαμε εντελώς. Πιστεύω ότι, ειδικά με κάποιους ανθρώπους που σε πλήγωσαν, το καλύτερο είναι να κόβεις μαχαίρι τις επαφές. Τώρα μέσα σου το βλέπεις και μόνη σου, σιγά σιγά φεύγει ο θυμός και βρίσκεις τις ισορροπίες σου χωρίς να τον μισείς ή οτιδήποτε άλλο. Εστιάσε σε σένα και πάψε να σκέφτεσαι αυτό, βγές έξω, γνώρισε κόσμο και πίστεψε ξανά ότι κυκλοφορούν και ''όμορφοι'' άνθρωποι αναμεσά μας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon